• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

Trojka nema ni jedan taj momenat koji te vuce da igras i dalje i da dobijes taj neki reward za ulozeno vreme. Mozda gemovi donekle, ali i to ide prebrzo da bi bilo zanimljivo na duze staze. Malo su unapredili igru sa ovim tematskim sezonama, to je bio korak u pravom smeru, samo prekasno.

Bukvalno ovo nikakav reward za ulozeno vreme a pritom legendary itemi padaju kao bombone sa neba na sve strane.

nisam stekao utisak da je na launchu drop bio. ja sam najvise izgoreo zbog toga jer se ociglednoforsirala AH, a tamo si mogao da nadjes iteme kakve si hteo. samo ne u svojim runovima
Bash to, plus kada padne neki legendary, a na njemu random shit stats, dodje ti da se obesish odmah. Bukvalno je napravljeno tako da te tera da odesh na AH i troshish novce.

Ja sam počeo da igram D3 malo pre RoS ekspanzije, taman pre nego što su ubili AH. Pratio sam od starta šta se dešava. Mnogi prijatelji su u medjuvremenu izgoreli i odustali od igre, ali eto taj trenutak mi se učinio kao idealan da i ja uletim. Vrtenje kampanje je bilo mega smor posle nekog trenutka. Zato me D2 nikada nije privlačio da odigram više nego samo po jednu kampanju sa različitim likovima. Prva sezona mi je bila super. A i odličan mi je bio osećaj napredovanja lika, i dokle možeš da guraš kroz Rift sistem. Najviše su mi bile zabavni ti "krajnji" riftovi, kada udari adrenalin, jer mala greška znači zbogom run i moraš da grindaš ključeve iz početka. Kada sam sa par likova uleteo u top50, izgubio sam interesovanje, jer je u tom trenutku bukvalno kocka koji će Rift biom da naleti i koji će biti mob density u njemu. To me je najviše nateralo da prestanem da igram. Znam da su posle toga u kasnijim sezonama malo neke stvari koje su mi smetale sredili, ali pošto sam car sjebao Authenticator sa novim telefonom, izgubio sam nalog i nije mi se igralo od nule :D. Mrzelo me da se cimam sa podrškom i dokazujem da sam to ja i da je moj nalog.

Plus ovo sto ragnaroz kaze, ja u dvojci nisam nikad dosao do lvla 99 recimo, 97 mi je bio najvisi uvek, nisam isao preko toga, sto je opet bila igra za sebe.
Jako je tesko stici do lvl99 u D2, ja mislim da sam stigao najvise do ~90 uz casual play [sto je i level koji bi trebao da se prirodno dobije prelaskom cele igre na svim tezinama po jednom, uz malo zezanja sa drustvom u igraonici da se pomogne kome god treba]. Posle toga scaling krece da pada niz liticu, a posle 95 se dobija na kasicicu.

Uglavnom sam igrao kao dumb barb, ali sad planiram da se posvetim drugim klasama [obicno sam samo radio normal run sa drugima, cisto da vidim kakvi su]. Bas mi igra nedostaje. :)

edit - inace, koje su sanse da ce svim igracima [offline/online] da ponude ladder runewords? Hteo bih da igram online sad kada ce srediti igru da radi sa modernim battlenetom, a ne bi bilo lose da svi mogu da napravi Spirit armor. :D

Last edited:
Ja sam imao od likova :

Barba lvl 92
Amazon lvl 91
Necro lvl 90
Sorc lvl 85/6

Mislim da cu sada igrati Paladina ili Druida kao prvog lika kada izadje remaster nisam siguran kojeg od ta dva jos uvek, ali jedva cekam iskreno meni ce D2R ako ispadne sve kako treba biti goty bez konkurencije :D Hype throu the roof :D

Ja jos nisam odlucio, jedino znam da necu barbariana u skorije vreme.

Ja sam imao od likova :

Barba lvl 92
Amazon lvl 91
Necro lvl 90
Sorc lvl 85/6

Mislim da cu sada igrati Paladina ili Druida kao prvog lika kada izadje remaster nisam siguran kojeg od ta dva jos uvek, ali jedva cekam iskreno meni ce D2R ako ispadne sve kako treba biti goty bez konkurencije :D Hype throu the roof :D
Ja igram igru od 2001e, od 2004e igram na bnetu. U periodu od tad do neke 2012e recimo se igralo abnormalno puno, posle toga odigram po sezonu ili dve godisnje do dan danas. Ne mogu ni da procenim koliko sati imam u igri 10 do 15k recimo...

Sosa je bila jedno 90 posto igranja lagano, paladin uglavnom smiter/zealer za zezanje i ubere i hammerdin kad mi dosadi sosa, ponekad amazonka java, ali je to mega retko bilo, barb je sluzio samo za goldfind, ostale likove ne igram. Burazer je imao sve u zlatno doba od buildova i karaktera, stalno je nesto probavao testirao, imali smo ekipu od 20ak+ ljudi koji su igrali aktivno koliko i mi, pa je love i itema bilo na izvoz uvek, za sta god se odlucis.

Nikad nisam prelazio 97i lvl jer mi je bilo mucno grindati toliko baala i diabla na kraju, ali kontam da cu sad to uraditi kad izadje remake, pa da i to upisem u listu :D

jebeni AV je znao da se oduzi i po 3h po partiji haha.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Setjam se da sam par puta kao noob pokushavao da igram, jednom je partija trajala 11 sati, od tada se vishe nisam cimao oko toga.

Shto se Diablo 2 RE tiche, nisam pratio kada shta izlazi, ali se nadam da netje u priblizhno vreme kao D4. Ne bih voleo da moram da biram.

Setjam se da sam par puta kao noob pokushavao da igram, jednom je partija trajala 11 sati, od tada se vishe nisam cimao oko toga.

Shto se Diablo 2 RE tiche, nisam pratio kada shta izlazi, ali se nadam da netje u priblizhno vreme kao D4. Ne bih voleo da moram da biram.
Ma da za pvp rankove samo ab i wsg nikako AV.

A D2R izlazi ove godine na sajtu stoji placeholder datum za decembar navodno, a sto se tice D4 on nece sigurno jos godinu dve.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Last edited:
Plugy je odličan mod za Diablo 2. Sjajna stvar je što omogućava runewords koji su rezervisani samo za ladder. Zatim moguće boriti se u Uber Tristram protiv Mephista, Diabla i Baala zajedno.

Za cinematics ovo je odličan kanal https://www.youtube.com/c/UpscaleHD/videos

Čovjek radi upscale i remaster pomoći AI za razne igre. Evo kako je odrađen jedan jedan od mojih omiljenih trailera za Diablo II

Back
Top Bottom