• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

IMO, D2R je isto kao i SCR, samo sto koriste 3D engine na vrhu stare igre koja ce biti dostupna preko pritiska tastera.

Gameplay ostaje isti, sto mi je najbitnije.

Evo krenuse sa igranjem, MrLamma speedrunuje do Duriela.

Evo krenuse sa igranjem, MrLamma speedrunuje do Duriela.

Ne gledam ga ide mi na zivce zato sto speedrunuje gledam DatModza on igra polako pokazuje detaljno sve. Igra izgleda bolje nego sto sam ocekivao onaj classic/remaster toggle je EPIC.

IMO, D2R je isto kao i SCR, samo sto koriste 3D engine na vrhu stare igre koja ce biti dostupna preko pritiska tastera.

Gameplay ostaje isti, sto mi je najbitnije.
Pa to je ogromno samo :D
Gledacu sutra kako sve to deluje u praksi :D

Sent from my J9110 using Tapatalk

Super izgleda igra, pogotovo fire&lightning magic efekti.

It's D2, samo lepse. Nisu nista dirali. :)
Sve su uboli kako treba lightning model je savrsen, animacije umiranja mini bossova su ostale iste. Savrsen remaster svaka im cast stvarno. Nadam se da ce sutra bar neko od nas dobiti alfa key.

Tristram portal 4k rezolucija

1617908980304.png

Sve su uboli kako treba lightning model je savrsen, animacije umiranja mini bossova su ostale iste. Savrsen remaster svaka im cast stvarno. Nadam se da ce sutra bar neko od nas dobiti alfa key.
Ja se molim Bogu da sam im upisan kao novinar josh uvek. :D Umeli su da me iznenade raznim WoW beta testovima i slichno, pa se nadam da tje tako da bude i sa Diablo 2 R.

Ja se molim Bogu da sam im upisan kao novinar josh uvek. :D Umeli su da me iznenade raznim WoW beta testovima i slichno, pa se nadam da tje tako da bude i sa Diablo 2 R.

Pa rekli su kao da je ovaj prvi wave za alfa tech jakoooooo mali kao da se ljudi ne nadaju previse :D
Ja sam se dogovorio sa burazerom da ako uletim u alfu sherujem nalog sa njim a voljan sam i da sherujem sa ljudima iz Secret Level D3 klana/communitya :)

MrLamma upravo ubio Duriela. On kao speedruner primecuje neka mala neslaganja, za nas smrtnike ce ovo biti vise nego dobro.

I za nagradu tim koji je napravio SC 1, 2, originalni WarCraft III, taj SC Remaster,... je raspušten i svi koji nisu iz tog tima ranije sami otišli iz Blizzarda su otpušteni pre nekoliko meseca.
Zato je D2R ispao sjajan jer ga nije ''trenutni'' Blizzard ni radio. Hvala bogu na tome.

Pa kad si nubara, ajde paljba :D
Bukvalno jedan kroz jedan kao da ja pričam. Nadam se da će srediti to, verujem da hoće zapravo. Tačno tih poslednjih 2 posto što fali da bude perfect remaster.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Back
Top Bottom