• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

igra je online only, nebitno single ili mp.

mada, ovo tvrdim za pc, ne znam za switch :D

ne znam u kojoj fazi si probao d3, ako je pre ekspanzije, tada je bio baš slab.

mada problem je kod d3 što tek počinje kada dostigneš lvl cap :D
(što je danas baš ez mod)
Vidis recimo, meni se vise svidjala vanila, bila je teza i itemizacija je bila normalnija. Kad je izasla ekspanzija, napravili su shitfest sa itemima, 240 unikata u sekundi, sto mi je bilo wtf.

@Blinker ne znam sta da ti kazem za mp deo, meni je kul bio da igram monka koji je support, to sam pred kraj igranja najvise igrao, dok je burazer bio dmg i ostatak ekipe. Solo je ok. Skupljas lvle za gemstones, dizes dmg i paragon dok se ne smoris. Jedino sto ima smisla u igri igrati su ti riftovi, pa ono juris veci rift i bolje iteme besomucno, doduse ne znam kako je to sve na konzoli organizovano i na koji nacin sve funkcionise. Tu nisam merodavan.

Vidis recimo, meni se vise svidjala vanila, bila je teza i itemizacija je bila normalnija. Kad je izasla ekspanzija, napravili su shitfest sa itemima, 240 unikata u sekundi, sto mi je bilo wtf.
jedino je drop rate bio malo normalniji. igranje je bilo jako dosadno, vrtenje kampanje u krug, noćne more... adventure mode i riftovi su tek doneli endgame zabavu.

jedino je drop rate bio malo normalniji. igranje je bilo jako dosadno, vrtenje kampanje u krug, noćne more... adventure mode i riftovi su tek doneli endgame zabavu.
Vidis meni je to ubilo igru, samo riftovi, isto non stop, davljenje do prekosutra, beskonacno paragona, itema kao kise :D Vise je bio oldschool vanila d3 i naravno tezina.

nisam stekao utisak da je na launchu drop bio. ja sam najvise izgoreo zbog toga jer se ociglednoforsirala AH, a tamo si mogao da nadjes iteme kakve si hteo. samo ne u svojim runovima

samo za @Undenis
painted-lady-butterfly-woings-open-yellow-flower.jpg

Jedino objasnjenje za ovo @Maxa je da je Metzen imao mozdani udar i to onaj jaci dok je pisao scenario za D3.

D3 barem ima endgame za razliku od D2 jbg :)
Bas me zanima sta ce odraditi povodom toga u remake-u.
Adventure mode i riftovi su mnogo zanimljiviji nego ponavljanje kampanje :/

Btw PoE kida u endgame ima tona zajebancija, plus itemizacija je dosta bolja, a mogucnost razlicitih bildova je veca nego u bilo kom drugom arpg-u.

PoE je u mojim ocima spiritualni nastavak D2 u neku ruku i jeste doduse posto su dosta stvari pokupili iz one cancelovane D3 verzije koju je razvijao Blizzard North.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

samo da nije borba onoliko clunky...
Jbga brt bili su suvise mali kada su razvijali igru, bukvalno su izdavali akt po akt ako se secas pa je onda pao kompletan rework starih aktova kada su zaposlili jos ljudi.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

D3 barem ima endgame za razliku od D2 jbg :)
Bas me zanima sta ce odraditi povodom toga u remake-u.
Adventure mode i riftovi su mnogo zanimljiviji nego ponavljanje kampanje :/

Btw PoE kida u endgame ima tona zajebancija, plus itemizacija je dosta bolja, a mogucnost razlicitih bildova je veca nego u bilo kom drugom arpg-u.
Meni je mnogo bolja varijanta igranje kroz svet koji je napravljen, jer je tu sa razlogom. Ne vidim poentu da svet postoji za par sati igre i onda se vise nikad ne upali.
Adventure mode i riftovi su bukvalno lenjost na max dizajna, totalno bez poente i logike. Evo vam beskonacna tamnica u kojoj cemo izbacivati 270 legendary itema po sekundi i paragona koji ne sluze nicemu, 40 nivoa tezine, tacno se vidi koliko nisu vise znali sta ce da rade sa igrom. Ja se nadam da ce to osmisliti bolje za cetvorku.

samo da nije borba onoliko clunky...
Nisi davno igrao cini mi se :)

Jeste da nema ragdoll letenja, al je borba veoma socna skroz su redizajnirali sve skilove pa cak i pocetni izgledaju i zvuce super. A tek kasnije postaje ludnica.

@jovcov
Cekaj lazy je sto su ubacilu gomilu novih random eventova da ti igranje bude zabavnije i dinamicnije, a identicno ponavljanje story content-a je bolje ? :D
Veoma objektivno :D

Svakako nadamo se da ce d4 biti jos bolji.

Last edited:

Jeste da nema ragdoll letenja, al je borba veoma socna skroz su redizajnirali sve skilove pa cak i pocetni izgledaju i zvuce super. A tek kasnije postaje ludnica.
sve nešto kao čekam dvojku, al moraću izgleda da revisitujem :D

Meni je mnogo bolja varijanta igranje kroz svet koji je napravljen, jer je tu sa razlogom. Ne vidim poentu da svet postoji za par sati igre i onda se vise nikad ne upali.
a dobro sad malo preteruješ :D
ok, može da se sad preleti kroz kampanju sa lvl70 likom, ali ako igraš kampanju fresh bez pomagala, potraje oko 20tak sati sigurno.

takođe, adventure mode se igra u svetu diabla, ne gura te priča, ali svet i okruženje su isti. makar su tu sidequestovi i riftovi, da ne bude samo ponavljanje story moda u nedogled.
slažem se, legovi padaju prečesto, ali koncept je drugačiji od d2 i meni je to bolje nego da se radila kopija d2. naravno, neće leći svakome ovaj sistem, ali daleko od toga da je u pitanju promašaj. prosto, potpuno drugačije iskustvo.

isto tako mi je drago što immortal i d4 neće ličiti ni na 2 ni na 3, and that can only be a good thing.

d3 je imao razne dobre/lose faze.....ali poenta je da oni tu igru odrzavaju, prilicno dobro, u zivotu vec deceniju za relativno mali broj igraca
ima d3 jako dobre fazone, ne bih da ulazim duboko u pricu ali nekako isporucuju prilicno prijateljske koncepte grinda

meni je licno muka kad samo pomislim na animaciju otvaranja rifta, ali bolje od d3 za mene nema atm...uz svo duzno postovanje prema d2/poe ekipi;)

u sustini u nama je problem...kad smo tards
"jebote koj smor od igre" a character played: nekoliko hiljada sati:)

Last edited:
Problem sa D3 je sto mozes za bukvalno jedan dan da nabudzis lika toliko da gura 100+ GRiftove. Ovo kazem iz iskustva posto sam to uradio u prosloj sezoni. Kad je trebalo drugi dan da sednem da igram nisam mogao da nadjem razlog jer sam bukvalno imao sve iteme koje sam hteo i jedini upgrade koji mozes da nadjes u tom trenutku je +50 mozda STR/INT/DEX na istom itemu.

Uporedi sad to sa PoE gde mozes da igras stotine sati pre nego sto uopste i pridjes idealnom buildu koji moze da farmuje endgame content. Vecina ljudi igra aRPG zato sto je nalet adrenalina kada padne taj redak item jedna od najboljih stvari u gamingu. U D3 je to potpuno unisteno posto takvi itemi maltene ne postoje. Probali su to da uvedu sa ancient i primal itemima ali je to toliko lenj pokusaj da ne vredi ni raspravljati o tome.

@jovcov
Cekaj lazy je sto su ubacilu gomilu novih random eventova da ti igranje bude zabavnije i dinamicnije, a identicno ponavljanje story content-a je bolje ? :D
Veoma objektivno :D

Svakako nadamo se da ce d4 biti jos bolji.
Naravno da je lazy. Ovo ti nije identicno ponavljanje kontenta? U okviru jedne tamnice, igras iznova i iznova? Totalno novo iskustvo svaki put :D Pa d2 i dalje ima isto ako ne i vise igraca nego d3, mislim da to govori sve.

"Identicno ponavljanje kontenta" koje ti spominjes u dvojci je imalo smisla jer si dobijao razlicite iteme od razlicitih bossova i tamnica.
Znao si da je najveca sansa da Baal baci Griphon(koji ja eto za 20 godina igranja jos uvek nisam dobio uz jos neke iteme) ili grand charm ilvl-a 99, koje mozes rolovati za skiller sa max lifeom, da nightmare Andy ima najvecu sansu za SOJ, koje posle mozes da prodajes da bi summonovao uber Diabla, da ces u pit-u dobijati armore i oruzja sa socketom za rune wordove.... i jos milion ovakvih stvari, pa onda sta ti treba to igras. Mogao si lepo igrati u svakom actu dungeone koje su visokog mlvl-a za iteme koje trazis. Svaki karakter je imao minimum 5 buildova koje mozes igrati i jos toliko za pvp.
Daleko je to od istog story contenta, deluje mi da nisi igrao dovoljno.

Sto se tice gomile random eventova ne znam sta da ti kazem, posto ne znam koja je to gomila. Rift i greater rift? :D whole bunch of nerdy gay shit :D

Plus ovo sto ragnaroz kaze, ja u dvojci nisam nikad dosao do lvla 99 recimo, 97 mi je bio najvisi uvek, nisam isao preko toga, sto je opet bila igra za sebe. Trojka nema ni jedan taj momenat koji te vuce da igras i dalje i da dobijes taj neki reward za ulozeno vreme. Mozda gemovi donekle, ali i to ide prebrzo da bi bilo zanimljivo na duze staze. Malo su unapredili igru sa ovim tematskim sezonama, to je bio korak u pravom smeru, samo prekasno.

Last edited:
Back
Top Bottom