Nisi davno igrao cini mi se
Jeste da nema ragdoll letenja, al je borba veoma socna skroz su redizajnirali sve skilove pa cak i pocetni izgledaju i zvuce super. A tek kasnije postaje ludnica.
@jovcov
Cekaj lazy je sto su ubacilu gomilu novih random eventova da ti igranje bude zabavnije i dinamicnije, a identicno ponavljanje story content-a je bolje ?
Veoma objektivno
Svakako nadamo se da ce d4 biti jos bolji.
Naravno da je lazy. Ovo ti nije identicno ponavljanje kontenta? U okviru jedne tamnice, igras iznova i iznova? Totalno novo iskustvo svaki put
Pa d2 i dalje ima isto ako ne i vise igraca nego d3, mislim da to govori sve.
"Identicno ponavljanje kontenta" koje ti spominjes u dvojci je imalo smisla jer si dobijao razlicite iteme od razlicitih bossova i tamnica.
Znao si da je najveca sansa da Baal baci Griphon(koji ja eto za 20 godina igranja jos uvek nisam dobio uz jos neke iteme) ili grand charm ilvl-a 99, koje mozes rolovati za skiller sa max lifeom, da nightmare Andy ima najvecu sansu za SOJ, koje posle mozes da prodajes da bi summonovao uber Diabla, da ces u pit-u dobijati armore i oruzja sa socketom za rune wordove.... i jos milion ovakvih stvari, pa onda sta ti treba to igras. Mogao si lepo igrati u svakom actu dungeone koje su visokog mlvl-a za iteme koje trazis. Svaki karakter je imao minimum 5 buildova koje mozes igrati i jos toliko za pvp.
Daleko je to od istog story contenta, deluje mi da nisi igrao dovoljno.
Sto se tice gomile random eventova ne znam sta da ti kazem, posto ne znam koja je to gomila. Rift i greater rift?
whole bunch of nerdy gay shit
Plus ovo sto ragnaroz kaze, ja u dvojci nisam nikad dosao do lvla 99 recimo, 97 mi je bio najvisi uvek, nisam isao preko toga, sto je opet bila igra za sebe. Trojka nema ni jedan taj momenat koji te vuce da igras i dalje i da dobijes taj neki reward za ulozeno vreme. Mozda gemovi donekle, ali i to ide prebrzo da bi bilo zanimljivo na duze staze. Malo su unapredili igru sa ovim tematskim sezonama, to je bio korak u pravom smeru, samo prekasno.