• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

Jel' barem ide nešto uz pre-order ili kreditirate korporaciju iz straha da ne nestane digitalnih verzija kada bude launch :D? Ako je flex, to poštujem.

Ne ide nista ja samo ne mogu da se obuzdam kada je u pitanju Diablo 2. :D

Izvini Denise, ali 192 uvek ide za preorder. Pogotovo kada je u pitanju kompanija koja u poslednjih nekoliko godina nema bash najbolji track record.

Sve u svemu, nisam preterano hajpovan. Kada je Blizz u pitanju, ne ochekujem nishta dok se igra ne pojavi, tek onda sudim. Diablo 2 je prva igra koju sam igrao bez prestanka preko 30 sati. Jedna od prvih igara koju sam kupio original kako bih igrao na Bnet. Uzhivao sam godinama u toj igri, ali dzhaba sve to kada su Blizzard govna.

Jel' barem ide nešto uz pre-order ili kreditirate korporaciju iz straha da ne nestane digitalnih verzija kada bude launch :D? Ako je flex, to poštujem.
neške, a i sinoćnji deep dive video me je hajpovao, jbg :D

Izvini Denise, ali 192 uvek ide za preorder. Pogotovo kada je u pitanju kompanija koja u poslednjih nekoliko godina nema bash najbolji track record.

Sve u svemu, nisam preterano hajpovan. Kada je Blizz u pitanju, ne ochekujem nishta dok se igra ne pojavi, tek onda sudim. Diablo 2 je prva igra koju sam igrao bez prestanka preko 30 sati. Jedna od prvih igara koju sam kupio original kako bih igrao na Bnet. Uzhivao sam godinama u toj igri, ali dzhaba sve to kada su Blizzard govna.

Preorder samo zato sto ovu igru ne radi Blizzard nego neki ljudi kojima je zaista stalo do ove francize.

Last edited:
Blizz je zeznuo jedan remaster, i odma drvlje i kamenje na njih. :D

Ovo mi totalno lici na SC Remaster, ne diraju originalnu igru, samo dodaju dodatni polish pass i compatibility fixes za moderne OS-ove/monitore.

Ovo mi totalno lici na SC Remaster, ne diraju originalnu igru, samo dodaju dodatni polish pass i compatibility fixes za moderne OS-ove/monitore.

I meni bukvalno sam ovako zamisljao savrsen D2 remaster :D

Evo i sign up-a za tech alpha test pa ako neko upadne neka baci neki skrin na forum :)

Pa da, plus sto je masa vec igrala, tako da je to sve ok za sada.

Hvala gospodinu Parteniju Lampsakijskom koji nam je omugucio ovaj remaster.

1613829371009.png

on topic cekali smo 20 godina na ovo

Par novih screenshootova

EurA9wtXYAMJtVK
EurBkGHXEAEEc9-

EurBmf1XEAIYKC_
EurBorNXcAYcBtz

EurBOwZXIAYfGqV

Last edited:
Malo mi je tesko da se vratim na ovakvu borbu posle socne borbe iz D3 jbg. Glavni razlog zasto me PoE ne radi toliko iako je fantasticna igra jesu te animacije umiranje neprijatelja gde se samo sruse fiksnom animacijom. Skroz mi ubija feel :D
Da ne pricam o malom inventaru gde se nestackuju potovi kakav feature vredan cuvanja lol
A i sam skill sistem je diskutabilan, ako ne bude nikakvog respec-a u igri iz '21 neka hvala toliko slobodnog vremena nemam, imao sam kada sam bio klinac, ali danas ne.

Malo mi je tesko da se vratim na ovakvu borbu posle socne borbe iz D3 jbg. Glavni razlog zasto me PoE ne radi toliko iako je fantasticna igra jesu te animacije umiranje neprijatelja gde se samo sruse fiksnom animacijom. Skroz mi ubija feel :D
Da ne pricam o malom inventaru gde se nestackuju potovi kakav feature vredan cuvanja lol
A i sam skill sistem je diskutabilan, ako ne bude nikakvog respec-a u igri iz '21 neka hvala toliko slobodnog vremena nemam, imao sam kada sam bio klinac, ali danas ne.
Grunty, tebra, rentuješ za stvari koje ni ne znamo kako će funkcionisati. Srediće dosta QoL stvari. Ne trebaju ti više mule likovi, animacije umiranja meni izgledaju skroz solidno u ovim gameplay snimcima.

Kada si poslednji put igrao D2? Igra ima respecc jos od patcha 1.13 koji je izasao 2010.

D2 ima dva sistema za respec - jedan se dobija kao quest reward u Act1, a drugi se moze dobiti grindovanjem glavnih act bossova. Naravno, ko nije zadovoljan sa ulozenim skill poenima u Normal tezini, moze da lako nabavi jos 4 respec-a prelaskom na Nightmare i Hell tezine [2 easy, 2 via grind].

Naravno, tu su i modovi [Pluggy daje bas vise slobode da se lik gradi kako igrac hoce, i plus ogroman shared stash] za offline chars.

@DieH@rd

sjajan tip za PlugY. nisam znao da to postoji. mogao bi se obrnuti Diablo 2 i probati drugacije buildove kako rade. respec mi je najfeatura u Diablo 3.

Back
Top Bottom