Nino_The_Slav
Member
- Reaction score
- 23
More info on the game coming soon, za sad ovo ispod.
Oke, the first of many! Zanima me kakvi su ustisci sa konkretno PvP u Shadowlands, a i mala pomoć oko dileme. Naravno, šta vam se sviđa, šta ne, da li su rešili "problem" tako što su vratili PvP gear, šta mislite o balansu klasa, Covenanta i možda predlozi nekih dobrih compova za arenu?
Eo da načnem, mislim da je svakako mnogo bolje što ponovo u Wowu postoji opcija da sami biramo PvP gear, da ga pošteno grajndujemo i da sebe krivimo što smo kupili pogrešan ring
Upgrade sistem mislim da stvarno jeste dobar, produbljuje osećaj progresa koji je postojao pre u PvP (pre BfA, think Cata), jedino mislim da i dalje PvP gear daleko inferiorniji u odnosu na PvE i da se teže dobija, pogotovo ako ste malo nubić kao ja. Lakše je naći grupu koja će da te bustuje kroz Mythic+ nego kroz Rated PvP. Problem je što onda igrači koji bi da igraju isključivo PvP i dalje osećaju obavezu da rade PvE content. Svakako i moraju makar jedan dungeon da odrade da bi napredovali u Covenant kampanji. Dakle, čitao sam već po forumima predlog: da bi povratak ekskluzivnog PvP stat-a možda rešio taj problem, pa bi lepo PvP gear bio useless u PvE, a PvE bi bio daleko slabiji u PvP - i tako se ta dva ne bi mešala. Ne znam da li je ovo ikome sad što sam napisao imalo smisla, ali oke. Šta vi mislite?Za balans klasa ću samo reći da su Boomkin i Retri hoštaplerski jak ovu ekspanziju, i da mislim da se desio, posle duže vremena u Wowu, zajeb sa Warrom, da ni jedan spec ne može da ponudi ništa zbog čega bi bio vredan za igranje u PvP, pogotovo arenu koju je War znao da dominira. Vidim da su neki buffovi underway, ali ne znam koliko će to promeniti situaciju. To sam stekao utisak malo što sam gledao AWC i komentare na drugim forumima. Što se klasa koje sam igrao tiče, mislim da su i DK i Hunt trenutno okej, skoro svi spekovi. Dobro, Blood je smeće za PvP, ali to je tako još od MoP.
E sad što se dilemice tiče, zanima me konkretno šta mislite o DK, prvenstevno Unholy, i koji bi 2v2 arena comp išao dobro uz njega. Ljudi pišu da je topla preporuka da se Frost igra u PvP, ali meni se Frost jebeno ne sviđa i hoću da furam Unholy sav content. Hteo sam prvo neko ludilo da izvedem sa 4 alta, ali sam počeo da radim i skontao da se to neće desiti, pa mi ostaje samo jedan main sa kojim mogu lepo sve. Dakle, neću Frost, hoću kusur. Druga stvar, sistem koji isto malo narušava uspešno odvajanje PvP i PvE su Covenanti, odnosno njihovi soulbindovi - ne mogu da se menjaju u sklopu jedne iste specijalizacije, osim ako ne blejite sve vreme u Sanctumu pa vam je taj tree dostupan. Pa mora da se uvek nešto žrtvuje od Conduita - nešto sigurno neće odgovarati i za PvP i za PvE, kod istog soulbinda. Kod Huntera sam lako rešio taj problem pa jedan spec igram PvE, a drugi PvP, i tako mi se i automatski promene Soulbindovi, ali i dalje, da sam hteo da igram isti Soulbind, ne bih mogao.
Oke, ovo je bio nerd rage sa moje strane, nadam se da će nego da se nadoveže ili makar da mi kaže kako puno kenjam

Last edited: