• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

Pošto nisam našao Diablo III temu rekoh da pitam ovde. Trenutno je na eshopu na akciji Prime Evil Collection za 20€, samo Diablo II je 13€, pa me zanima da li se isplati uzimati Diablo III u 2023. makar za tih 7€ (pošto svakako planiram D2 da uzmem)? Ne zanima me previše ladder i grind toliko, već samo da igram Diablo portable, ali rekoh da vidim kakvo je stanje što se tige servera i ostalih funkcija?
Odlicna je d3 igra, bice ti super odigrati kontam, pogotovo ako volis arpg zanr. Bas je onako dumb down u odnosu na dvojku, mislim da ce ti vise leci u ovom momentu ih nisi igrao. Kontam da ti lore i istorija igara nije nesto sto ce te smarati kad vidis sta su ovde uradili sa tim i sa smerom u kojem su odvukli igru.
Kao i sve Diablo igre najbolje su u MP ako imas sa kim da igras bice jos vise kul.

Hvala ljudi, uzimam onda :D
Diabo II sam igrao svako leto kao klinac i već imam resurrected na PCiju, keca imam i original na disku, IV mi se svidela u beti, a III sam skroz preskočio tako da je vreme da uzmem u to onda

grind je ubedljivo najbolji u d3, ne opterećuje i ne zahteva spavanje za igrom, a ima i najutegnutiji gameplay ubedljivo. d2 je danas totalni clunk od igre, a 4 je otišao u pogrešnom pravcu, pored toga što je broken na sve strane.

Aj pa baci utiske. Hc fanovi je bas ne mirisu kao Diablo nastavak. 😀
Sećam se kad je izašla igra da mi se dizajn nije svideo, valjda sam se previše vezao za D1 i D2 pa me je tad to odbijalo. Posebno me je 'bolelo' što tad nije bio necromancer kao klasa. Ali za ove pare, i da mi se ne svidi neću da žalim :D

Rekao sam da cu uzeti cim ponovo krene sale na battlenet-u :D

LcBur8i.png

Instalira se.

Back
Top Bottom