• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

Mozda ce D2R odrzati compatibility sa starim modovima [spomenuse tako nesto na Blizzcon-u], ocekujem da ce najpopularniji modovi biti adaptirani i za novu igru.

Samo ono, takvi modovi ce moci samo sa lokalnim likovima, nece se sa njima moci online igrati [al moci ce preko LAN-a :D]

Screenshotovi i high q trailer.

Diablo II Resurrected Gameplay 8k 60 FPS (Enhanced with Neural Network AI)

Je l' preporucujete da probam D3 pred izlazak D2R, posebno posto D3 nije bas 'nova' igra, kako se drzi u 2021.? Uzeo bih za switch, jer se izbor na switchu svodi na Torchlight ili Diablo (idalje mi nije jasno zasto nisu izbacili PoE za switch lol), ali D3 nikada nisam probao, prvi i drugi deo obozavam zaista.

Je l' preporucujete da probam D3 pred izlazak D2R, posebno posto D3 nije bas 'nova' igra, kako se drzi u 2021.? Uzeo bih za switch, jer se izbor na switchu svodi na Torchlight ili Diablo (idalje mi nije jasno zasto nisu izbacili PoE za switch lol), ali D3 nikada nisam probao, prvi i drugi deo obozavam zaista.
Well ako volis diablo 1 i 2 toliko ja ti ne mogu preporučiti trojku, iskreno ne mogu. Ali ako bas nemas izbora i igra ti se neki hack n slash onda opali cisto da osetis gameplay koji je zaista dobar :)

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Odigraj, ima tu par stotina sati zabave svakako. Kao diablo igra i nije nesto, dosta je pojednostavljena i prica je malo fejlovala, ali kao arpg blizzard igra, tu nema greske. Ispolirano do jaja.

D3 ima ubedljivo najbolji gameplay od svih arpg igara trenutno, fluidnost je nedostižna.
ako ti je bitna loot mehanika, tu ima malo manje da ponudi od D2 recimo, ali sumnjam da ćeš doći dotle ako igraš na switchu :D

jovcov je u pravu za priču, meni je tu najveće razočarenje.

igra je tokom godina dosta napredovala i stvarno ima dovoljno contenta da se opravdaju sve pare uložene pa bar trostruko :D

ali opet, kao i za svaki drugi arpg, greota ne igrati na pc-ju.

slušao sam ga do pola clipa bukvalno ništa nije rekao, ali ono do čega je pokušao da dođe, mislim da nema veze sa ovim o čemu ja pričam.

pričam o samoj borbi, korišćenje skilova, njihova kombinacija, mobilnost karaktera, responzivnost kontrola, minimum jankynessa. tu je D3 bukvalno nedostižan.

loot mehanika, itemizacija, crafting, modovi igranja, to je sve već neka druga priča i tu d3 definitivno nije najjači.

Poredjenje sa Tekkenom ide kasnije :).
Ja sam malo probao D3, nije mi se dojmilo. Ali ako cemo pravo, nije nijedan ranije.
Izgleda da zanr definitivno nije za mene, ali cu probati ovaj remake (ili sta je vec).

ne znam u kojoj fazi si probao d3, ako je pre ekspanzije, tada je bio baš slab.

mada problem je kod d3 što tek počinje kada dostigneš lvl cap :D
(što je danas baš ez mod)

reaper of souls je izašao tačno pre 7 godina, velika je šansa da nisi probao :D

Za pricu su mi svi rekli da je dosta losija u odnosu na prethodne delove, ali s obzirom da bih igrao na switchu u portabl modu najvise znaci da mi prica i nije prioritet vec samo hack n slash deo. :D Koliko deo cele igre je online i mp deo, lako mogu da nadjem na netu 'zvanicno' ali vi koji ste igrali ste mi merodavniji? :D

Back
Top Bottom