• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

Dajem 1400eura za alpha key. [emoji23]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Neki su dobili kljuceve ranije evo svezih screenshotova

1617812018270.png
D2R_Tech_Alpha_013.jpg

D2R_Tech_Alpha_020.jpg

D2R_Tech_Alpha_012_1.jpg

Last edited:
Cudno izgleda sve, kontam da ce posle nekog vremena biti ok. Sve je donekle fino iskopirano sem efekata. Efekti su kompletno novi i uglavnom mi nekako odskacu od svega, lightning efekti posebno, a i portali su menjani :/
Previse je sve cisto i onda imaju neki cudan feel.

Cudno izgleda sve, kontam da ce posle nekog vremena biti ok. Sve je donekle fino iskopirano sem efekata. Efekti su kompletno novi i uglavnom mi nekako odskacu od svega, lightning efekti posebno, a i portali su menjani :/
Previse je sve cisto i onda imaju neki cudan feel.
Ako uzmemo u obzir da je sigurno u nekom trenutku postojala mogucnost da ovaj remaster radi ponovo neki random kineski tim koji zivi i radi u oluku ja sam i vise nego zadovoljan kako ovo trenutno izgleda.

Polako, setite se WC3 Reforged. Mozhe ovo josh poprilichno da se ujebe.

WC3 reforged je radio tim koji je radio turbo puzzle omega edition za mobilne telefone zato je i ispao kako je ispao. Ovo za sada izgleda odlicno u smislu da je prenesen stari feel i da nije dirano nista oko itemizacije i balansa igre. A tu je svakako i classic mod na dugme ko nece da igra sa novom grafikom. Tako da su jako male sanse da nesto zaista pojebu. Pazio je Blizzard ovaj put ne treba im ponovo WC3 reforged fijasko.

I ja sam donekle u ovom Gile fazonu, dok ne probam ne dajem nikakav sud. Mada je kul varijanta sto ne diraju staru igru, nece pojebati kao wc3 sve i da sjebu ovo novo, bice og da se suri.

SC Remaster je frame perfect, samo su dodali novi layer za HQ sprajtove, stari engine je i dalje prisutan [isto kao sto ce biti u D2]. Finalni pecat kvaliteta su dali korejski eSports igraci koji su prihvatili igru oberucke, i igra se i dalje aktivno igra dan danas.

MrLammaSC stream is up, navodno igra stize u ruke streamera za oko sat vremena. A sutra Blizz salje invajtove raji.

Last edited:
Trebalo bi ubrzo da pocnu sa streamovanjem

edit: lol, problemi sa serverima

Last edited:
Na eri su vec neki dobili mailove za sutrasnji test. Nista kod mene.

SC Remaster je frame perfect, samo su dodali novi layer za HQ sprajtove, stari engine je i dalje prisutan [isto kao sto ce biti u D2]. Finalni pecat kvaliteta su dali korejski eSports igraci koji su prihvatili igru oberucke, i igra se i dalje aktivno igra dan danas.

MrLammaSC stream is up, navodno igra stize u ruke streamera za oko sat vremena. A sutra Blizz salje invajtove raji.
Jeste, SC kida. Tako nečem sam se nadao i od D2R, ali jbg. Moraćemo da se zadovoljimo ovim.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Back
Top Bottom