Znaš kome da se obratisDajem 1400eura za alpha key. [emoji23]
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Sutra od ponoci moze da se strimuje koliko sam razumeo tako da očekujem u petak ujutru prve yt klipove i utiske.a pisani utisci?
Ako uzmemo u obzir da je sigurno u nekom trenutku postojala mogucnost da ovaj remaster radi ponovo neki random kineski tim koji zivi i radi u oluku ja sam i vise nego zadovoljan kako ovo trenutno izgleda.Cudno izgleda sve, kontam da ce posle nekog vremena biti ok. Sve je donekle fino iskopirano sem efekata. Efekti su kompletno novi i uglavnom mi nekako odskacu od svega, lightning efekti posebno, a i portali su menjani :/
Previse je sve cisto i onda imaju neki cudan feel.
Polako, setite se WC3 Reforged. Mozhe ovo josh poprilichno da se ujebe.
Setite se i SC Remastera koji je ispao savrseno.Polako, setite se WC3 Reforged. Mozhe ovo josh poprilichno da se ujebe.
To nisam ni znao da postojiSetite se i SC Remastera koji je ispao savrseno.
Jeste, SC kida. Tako nečem sam se nadao i od D2R, ali jbg. Moraćemo da se zadovoljimo ovim.SC Remaster je frame perfect, samo su dodali novi layer za HQ sprajtove, stari engine je i dalje prisutan [isto kao sto ce biti u D2]. Finalni pecat kvaliteta su dali korejski eSports igraci koji su prihvatili igru oberucke, i igra se i dalje aktivno igra dan danas.
MrLammaSC stream is up, navodno igra stize u ruke streamera za oko sat vremena. A sutra Blizz salje invajtove raji.