• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Kod nas ne mora, ne mora ni ethernet da se eliminise. Pricala mi ekipa iz kraja, rokali xbox u tvorza 24/7.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Kod nas ne mora, ne mora ni ethernet da se eliminise. Pricala mi ekipa iz kraja, rokali xbox u tvorza 24/7.

Kako se onda razlikuje od obične konzole?

Nikako, potpuno stock konzola. Mozda imam negde i sliku, pokusacu da nadjem. Ladno su imali i telefone relativno opusteno.

Je l' hrabar neko? Nemam Switch OLED jos ali mi je ovo zanimljivo, samo ne znam cenu:

Mislim da ne cipuje jedino on, nego i ovaj covek:

Code:
https://novi.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/nintendo/neispravne-nintendo-switch-konzole-v1-v2-oled-lite-kupujem/oglas/146906899?filterId=2012326448

Je l' hrabar neko? Nemam Switch OLED jos ali mi je ovo zanimljivo, samo ne znam cenu:

Mislim da ne cipuje jedino on, nego i ovaj covek:

Code:
https://novi.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/nintendo/neispravne-nintendo-switch-konzole-v1-v2-oled-lite-kupujem/oglas/146906899?filterId=2012326448
Koliko sam skontao na nekoj fb stranici 250€ je cipovanje a oleda 270€, i lik se hvalio kako nema jeftinije u drzavi. Ne znam da li je to taj iz oglasa ali eto da znas okvirno kako se krecu cene....

Mnogo jefitnije je da se juri verzija koja može se sofmodouje, jedino što ne može OLED verzija.

Jel OK ovo ponuda ? Ne treba mi dock svakako, planirao sam Lite koji jeste udobniji za igranje, al cene svojih igara prokleti big N drzi na stvarno ludim nivoima :D

Kada crkne taj video izlaz il kako se vec povezuje sa dokom nadam se da nema sanse da se nesto dalje kvari ? Ima neko iskustva sa tim ?

Imao je neko saradnju sa ovim likom ? Vidim da diluje polovne konzole.

Zasto forum odbija da pokaze ceo link lol

Last edited:
@grunt S obzirom da se hakovani Switch-evi prodaju za 350-400e, ok je ponuda, naravno ukoliko ne želiš da je povezuješ na dock, kao što kažeš. Ja sam krajem prošle godine prodao moj Lite Pokemon LE Ljubi (a kome drugom 😄) i kupio V1 za 230€ u mint stanju sa kutijom i svom originalnom opremom. Lik koji ga je prodavao nije ni znao da li može da se hakuje, pa mi je poslao serijski i dogovorili smo kupoprodaju. :giggle:

@TwiSteR
Btw lik pominje da se konzola moze gasiti, kako ide to oko CFW trenutno, stvarno vise ne mora da se drnda sa Jig-ovima i kada skroz ugasis konzolu ?

@TwiSteR
Btw lik pominje da se konzola moze gasiti, kako ide to oko CFW trenutno, stvarno vise ne mora da se drnda sa Jig-ovima i kada skroz ugasis konzolu ?
To ne znam, jer od kako sam je softmod-ovao nisam je ni isključivao, baš iz tog razloga da ne moram da opet ubacujem payload. Proverim s vremena na vreme na kom je % baterija i ako treba dopunim je. :LOL: Nije da sam je nešto ni koristio, stoji mi u ormanu (sudbina koju dele manje-više sve konzole koje imam :rolleyes:). Ako neko zna da li može ili postoji način da se konzola ugasi, a da posle toga ne mora da se koristi jig i pokreće payload, shoot. :giggle:

Ako se softmodovana konzola ugasi, mora ponovo da se ubaci u RCM i pošalje payload da bi se konzola hakovala.

Switch konzola koju sam kupio bio od @Bojan došla je sa SX Pro Jig-om, koji je u današnje vreme beskoristan. Ali sam našao bio način da sa tim Jig-om pokrenem payload bez računara, ukoliko ugasim konzolu.

U suštini, kod softmodovanih V1 Switcheva, mora se poslati payload ili sa računara ili koristeći RCM Loader da bi se hakovala.

Mislim da čipovana konzola ne zahteva ulazak u RCM, niti slanje payloada, već po uključivanju odmah pokreće Hekate. Ali to ću moći da potvrdim tek nakon što čipujem svoju V2 konzolu.

To ne znam, jer od kako sam je softmod-ovao nisam je ni isključivao, baš iz tog razloga da ne moram da opet ubacujem payload. Proverim s vremena na vreme na kom je % baterija i ako treba dopunim je. :LOL: Nije da sam je nešto ni koristio, stoji mi u ormanu (sudbina koju dele manje-više sve konzole koje imam :rolleyes:). Ako neko zna da li može ili postoji način da se konzola ugasi, a da posle toga ne mora da se koristi jig i pokreće payload, shoot. :giggle:
OK, drzacu je i ja u sleep-u za pocetak lol Pricao sam sa ovim Ivanom lik je mega korektan, poslao mi slike/video, odgovorio na sto pitanja :D Tako da sam povukao okidac i uzeo Switch, samo se nadam da cu ga ovaj put vise igrati :D
Ako se softmodovana konzola ugasi, mora ponovo da se ubaci u RCM i pošalje payload da bi se konzola hakovala.

Switch konzola koju sam kupio bio od @Bojan došla je sa SX Pro Jig-om, koji je u današnje vreme beskoristan. Ali sam našao bio način da sa tim Jig-om pokrenem payload bez računara, ukoliko ugasim konzolu.

U suštini, kod softmodovanih V1 Switcheva, mora se poslati payload ili sa računara ili koristeći RCM Loader da bi se hakovala.

Mislim da čipovana konzola ne zahteva ulazak u RCM, niti slanje payloada, već po uključivanju odmah pokreće Hekate. Ali to ću moći da potvrdim tek nakon što čipujem svoju V2 konzolu.

Hmm da ako ti je Bojan prodao i v1 je u pitanju to je onda moj bivsi Switch koji sam igrao punih 5h ako i toliko ahahaha. Jos sam bio puko pare na SX paket dolazio onaj njihov fancy USB loader, tad jos nije bilo drugih skroz free nacina za hack :D

Hmm da ako ti je Bojan prodao i v1 je u pitanju to je onda moj bivsi Switch koji sam igrao punih 5h ako i toliko ahahaha. Jos sam bio puko pare na SX paket dolazio onaj njihov fancy USB loader, tad jos nije bilo drugih skroz free nacina za hack :D
Da, Bojan mi je i pomenuo da ga je kupio od tebe. :) Ja sam više vremena utrošio na istraživanje kako da od SX Pro napravim RCM Loader i instalirajući igre, nego igrajući te iste igre. Završio sam Kirby-ja, počeo Luigi's Mansion 3 i to je sve. I ja sam ga prodao dalje nakon ravno mesec dana, takođe članu foruma.

A sada kupih Switch V2, kupih (ponovo) microSD od 256GB i poručih modchip. Fun times. :)

Da, Bojan mi je i pomenuo da ga je kupio od tebe. :) Ja sam više vremena utrošio na istraživanje kako da od SX Pro napravim RCM Loader i instalirajući igre, nego igrajući te iste igre. Završio sam Kirby-ja, počeo Luigi's Mansion 3 i to je sve. I ja sam ga prodao dalje nakon ravno mesec dana, takođe članu foruma.

A sada kupih Switch V2, kupih (ponovo) microSD od 256GB i poručih modchip. Fun times. :)
Odakle narucujes modcip za v2? Treba li bas dosta skila za lemljenje za takav poduhvat? Cenim da treba.

Offtopic, ali to je razlog zašto sam se ja svog hakovanog otarasio. U jednom momentu sam shvatio da već pola sata nameštam nešto, umesto da sam to vreme proveo igrajući. Na kraju sam na njemu, od kad sam ga hakovao, prešao samo jednu igru, witchera 3, doduše to je trajalo preko 100 sati :D

Odakle narucujes modcip za v2? Treba li bas dosta skila za lemljenje za takav poduhvat? Cenim da treba.
Odgovorio ti je Frax. Poručih sa Alija za $70. Montaža nije toliko komplikovana, ali nosi sa sobom određene rizike jer su jako sitne komponente na koje se lemi. Videćemo kako ću se snaći.

Back
Top Bottom