Kako se onda razlikuje od obične konzole?Kod nas ne mora, ne mora ni ethernet da se eliminise. Pricala mi ekipa iz kraja, rokali xbox u tvorza 24/7.
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
https://novi.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/nintendo/neispravne-nintendo-switch-konzole-v1-v2-oled-lite-kupujem/oglas/146906899?filterId=2012326448
Koliko sam skontao na nekoj fb stranici 250€ je cipovanje a oleda 270€, i lik se hvalio kako nema jeftinije u drzavi. Ne znam da li je to taj iz oglasa ali eto da znas okvirno kako se krecu cene....Je l' hrabar neko? Nemam Switch OLED jos ali mi je ovo zanimljivo, samo ne znam cenu:
![]()
KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!novi.kupujemprodajem.com
Mislim da ne cipuje jedino on, nego i ovaj covek:
Code:https://novi.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/nintendo/neispravne-nintendo-switch-konzole-v1-v2-oled-lite-kupujem/oglas/146906899?filterId=2012326448
To ne znam, jer od kako sam je softmod-ovao nisam je ni isključivao, baš iz tog razloga da ne moram da opet ubacujem payload. Proverim s vremena na vreme na kom je % baterija i ako treba dopunim je.@TwiSteR
Btw lik pominje da se konzola moze gasiti, kako ide to oko CFW trenutno, stvarno vise ne mora da se drnda sa Jig-ovima i kada skroz ugasis konzolu ?
OK, drzacu je i ja u sleep-u za pocetak lol Pricao sam sa ovim Ivanom lik je mega korektan, poslao mi slike/video, odgovorio na sto pitanjaTo ne znam, jer od kako sam je softmod-ovao nisam je ni isključivao, baš iz tog razloga da ne moram da opet ubacujem payload. Proverim s vremena na vreme na kom je % baterija i ako treba dopunim je.Nije da sam je nešto ni koristio, stoji mi u ormanu (sudbina koju dele manje-više sve konzole koje imam
). Ako neko zna da li može ili postoji način da se konzola ugasi, a da posle toga ne mora da se koristi jig i pokreće payload, shoot.
![]()
Ako se softmodovana konzola ugasi, mora ponovo da se ubaci u RCM i pošalje payload da bi se konzola hakovala.
Switch konzola koju sam kupio bio od @Bojan došla je sa SX Pro Jig-om, koji je u današnje vreme beskoristan. Ali sam našao bio način da sa tim Jig-om pokrenem payload bez računara, ukoliko ugasim konzolu.
U suštini, kod softmodovanih V1 Switcheva, mora se poslati payload ili sa računara ili koristeći RCM Loader da bi se hakovala.
Mislim da čipovana konzola ne zahteva ulazak u RCM, niti slanje payloada, već po uključivanju odmah pokreće Hekate. Ali to ću moći da potvrdim tek nakon što čipujem svoju V2 konzolu.
Da, Bojan mi je i pomenuo da ga je kupio od tebe.Hmm da ako ti je Bojan prodao i v1 je u pitanju to je onda moj bivsi Switch koji sam igrao punih 5h ako i toliko ahahaha. Jos sam bio puko pare na SX paket dolazio onaj njihov fancy USB loader, tad jos nije bilo drugih skroz free nacina za hack![]()
Odakle narucujes modcip za v2? Treba li bas dosta skila za lemljenje za takav poduhvat? Cenim da treba.Da, Bojan mi je i pomenuo da ga je kupio od tebe.Ja sam više vremena utrošio na istraživanje kako da od SX Pro napravim RCM Loader i instalirajući igre, nego igrajući te iste igre. Završio sam Kirby-ja, počeo Luigi's Mansion 3 i to je sve. I ja sam ga prodao dalje nakon ravno mesec dana, takođe članu foruma.
A sada kupih Switch V2, kupih (ponovo) microSD od 256GB i poručih modchip. Fun times.![]()
Offtopic, ali to je razlog zašto sam se ja svog hakovanog otarasio. U jednom momentu sam shvatio da već pola sata nameštam nešto, umesto da sam to vreme proveo igrajući. Na kraju sam na njemu, od kad sam ga hakovao, prešao samo jednu igru, witchera 3, doduše to je trajalo preko 100 satiDa, Bojan mi je i pomenuo da ga je kupio od tebe.Ja sam više vremena utrošio na istraživanje kako da od SX Pro napravim RCM Loader i instalirajući igre, nego igrajući te iste igre. Završio sam Kirby-ja, počeo Luigi's Mansion 3 i to je sve. I ja sam ga prodao dalje nakon ravno mesec dana, takođe članu foruma.
A sada kupih Switch V2, kupih (ponovo) microSD od 256GB i poručih modchip. Fun times.![]()
Odgovorio ti je Frax. Poručih sa Alija za $70. Montaža nije toliko komplikovana, ali nosi sa sobom određene rizike jer su jako sitne komponente na koje se lemi. Videćemo kako ću se snaći.Odakle narucujes modcip za v2? Treba li bas dosta skila za lemljenje za takav poduhvat? Cenim da treba.
kako te sluzi ova Palit od 1000e, sve ok?Ma manje trosi od 3090, necujna za razliku od prethodne,hladnija 50%, na strixu i coil whine zvrjao pun gas, ovde fala Bogu nista