• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

9DA1D6F5-3A63-4548-8636-F5D2384738A2.png

Dovoljno je opskurno da se ceka da naleti za 500 din, ionako ce direkt na policu.

Sent from my Galaxy Z Flip 3 using Tapatalk

Jeste najruznija verzija 4070 Ti (Manli), ali eto je na all time low (kod nas) od 830 evra... ide to jos dole za mesec dva kad izadju 4070 i 4060.

evo i dva za 4080 za 950 i 960e

Last edited:
Samo za kolekcionare i hordere koji znaju sta su prave vrednosti.

1680171494649.png

EDIT: Jebo ga, ni quote ni paste URL ni insert link nece, sve skracuje, a code ima da sjebe align opet...

Attachments

• 1680171553884.png
    1680171553884.png
    815.2 KB · Views: 5
Last edited:

View attachment 8785

EDIT: Jebo ga, ni quote ni paste URL ni insert link nece, sve skracuje, a code ima da sjebe align opet...
Takođe poznat i po imenu Super Design Ending-Man BS-500 AS 😂 Jeste svi smo ga tako zvali...

View attachment 8785

"Kertridži su neispitani, lako se ubacuju ali ih je malo teže izvući iz slota, imate na prednjoj strani konzole polugicu koja izbacuje kertidž ali treba biti pažljiv da se nešto ne polomi."
Ja kao klinac

151083.gif

E6C35B42-0117-4CB0-94AA-E02624085ACB.png
PVM 20" nije losa cena jedino sto ima samo av i svideo.

ja imam te već godinu i po dana, koristim ih i za gaming i za posao. pošto na poslu provodim na sastancima 80% radnog vremena, 3 stvari su mi bile bitne:
- kvalitet mikrofona
- udobnost sluški
- wireless
sve tri stavke ispunjavaju i više nego dobro. udobne, baterija izgura dan i po po ceo dan korišćenja, wireless domet je odličan, kroz celu kuću se šetam i ne gubi se signal. u poslednjih nekoliko nedelja me je još troje kolega cimalo da me pitaju koje slušalice koristim, a jedan je kupio iste ovakve i eno ga oduševljen je.

što se tiče zvuka u samim igrama, tu nisam mnogo merodavan jer je meni dovoljno da čujem dobar bas i da je dobra reprodukcija prostornog zvuka. imaju i to.

ja sam ih kupio za 130e, i za tu cenu su mi se isplatile više puta, od mene svaka preporuka

@timemaster sem mikrofona, ove druge dve stavke i meni puno znace. Ranije sam imao neke Roccat Kone, otkidale me usi i glava od njih 🥴 Znaci vrede rekao bih za te pare koliko su sad na akciji, ona njihova "redovna" cena je previse

Ja sam ih imao i ne bih mogao da preporucim ljudima koji traze dobar zvuk na prvom mestu.sve ostalo je super..ne kazem da je zvuk los ali je so so.sto se cene tice ona je odlicna ali moja neka nestrucna procena max bih dao 80e za kvalitet zvuka..znam da si pitao zbog cene ali ako hoces top zvuk uzmi nove nova pro ima i wireles izdanje

Ako oces udobne slushke koje mozes bukvalno da nosis ceo dan i da ih ne osetis da ih imas na glavi, a kvalietet zvuka da razbija - Sennheiser HD 558.
Doduse moras videti koji model ih je nasledio, posto je ovo stariji model.
Nisu wireless tho, vidi dal Senn imaju neke wireless.

https://limundo.com/kupovina/Tehnik...renje-Geti-3220-TV-Video-igre-Retko/122216653

Gorenje kućna konzola :D

Back
Top Bottom