• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Otprilike je isto vec zadnjih mesec dana, ovo sto je naletelo 4080 za 1050, ali samo mesec dana garancija, ne znam u cemu je fora, javice Snake kako mu radi i dal vredi... tek trebaju da padnu cene, ne znam kad ce se to desiti, mozda kad izadju 4070 i 4060...
Gledam na to, i ako padnu cene 4000 seriji,pasce jos vise mojoj 3090, i ovako otkupljivaci daju po 500-550e a doci ce dan kad ce ih biti masa po oglasima za te pare pa zato reko ne cekam nista, 300e za novu, 40% jacu kartu mislim da je ok, da je vise ne bi radio ovu trgovinu

Ma da, tebi je sasvim ok racunica.
Moja 1070 vec ne vredi nesto puno, tako da necu gubiti puno to sto cekam da 4070 Ti dodje na nekih ~750e...

https://www.limundo.com/kupovina/Te...-Evil-Village-Chris-Redfield-figura/120848809
5B79C5E4-31A1-43D8-B9D9-19CB56A42FAA.png

ljudi se zale na potrosnju, grejanje blabla, meni te cigle izgledaju super mocno

ljudi se zale na potrosnju, grejanje blabla, meni te cigle izgledaju super mocno
Ma manje trosi od 3090, necujna za razliku od prethodne,hladnija 50%, na strixu i coil whine zvrjao pun gas, ovde fala Bogu nista

Btw stranica mora da bude otvorena 🤯
Ne mora :)

Verovatno ljudi koji su videli seriju 4xxx na youtubu ili su dobili falicnu kartu, posto npr moja 4090ka u full loadu na 100% (nakon par sati full loada) ne prelazi nikada 60stepeni, uglavnom se vrti oko mid 50s stepeni plus je ne cujna i nema coil whine. A sto se tice same potrosnje na 70% powelimita gubi oko 4-5% perfomansi i sama potrosnja karte je oko 320-340w sto je u rangu stock 3080ke.

Verovatno ljudi koji su videli seriju 4xxx na youtubu ili su dobili falicnu kartu, posto npr moja 4090ka u full loadu na 100% (nakon par sati full loada) ne prelazi nikada 60stepeni, uglavnom se vrti oko mid 50s stepeni plus je ne cujna i nema coil whine. A sto se tice same potrosnje na 70% powelimita gubi oko 4-5% perfomansi i sama potrosnja karte je oko 320-340w sto je u rangu stock 3080ke.
Znaci i Zotac je sigurica sto se tice kupovine?
Malo sam skeptican prema tim kineskim markama poput Zotac, INNO3D, MANLI, GAINWARD, PALIT?

Malo sam skeptican prema tim kineskim markama poput Zotac, INNO3D, MANLI, GAINWARD, PALIT?
Ma da opusteno Zotac vec skoro 20 god. radi graficke.Gainward I Palit su takodje ok i mislim da su oni jedna firma ( neko je kupio nekog ne secam se tacno). Jedino lose sto sam cuo je bilo da Manli brend koji je sa Filipina ima problema sa coil whineom i pregrejavanjem ali to je vazilo za seriju 3xxx.

Gainward kartice sam imao jos iz doba 8600gt goes like hell i ostalih, uvek se dobro pokazale.. u skorije vreme imao Gainward 3080, imala bolje padove i od Strixa, Gigabyte-a i ostalih, strava kartica. Palit mu dodje isto kao i Gainward, to je ista firma a sto se tice Manlija oni postoje odavno ali nisu kod nas nesto popularni, i oni odlicne kartice prave, jesu ruzne pa ne upadaju toliko u oci po izgledu, ali isto rade bez problema, eno imam 3060Ti Manli, radi ko zmaj, a dual fan... Tako da to Strix npr koji je ultra mega giga tata medju karticama, u 3000 seriji ima padove toliko krs da je to sramota, jeste kartica kvalitet i sve to ali kad uzmes tako nesto a ustede na padovima sto su par evra onda vidis da kod svakog proizvodjaca. Od nabrojanih najvise sam citao kritike za Zotaca

Ja sa Ryzen 5600 imam bottleneck u recimo Warzone-u i sa RTX 3080, ne može da izvuče često 144FPS a GPU je na 85-90% opterećenja.

Svakako me boli uvo jer primarno gađam 60FPS u 4K na TV-u a i 5600 je vrhunski CPU za te pare.

1678012596212.png

Rekao bih da je ovo zanimljivo pre nego smesno :D

Code:
https://novi.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/sony-playstation/sony-playstation-2-model-za-zatvor-ili-kazneni-dom/oglas/147858780#mhs0-1678008214885

Back
Top Bottom