• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Čak i nije toliko teško naći ga sa dobrim Laserom ja sam imao dva i taj prvi je korektno radio, drugi mi je tu i dalje i Laser je 10/10 čitao je diskove koje su nožem strugali buuukv, najveći problem je naći konzolu a sad pogotovo

Čak i nije toliko teško naći ga sa dobrim Laserom ja sam imao dva i taj prvi je korektno radio, drugi mi je tu i dalje i Laser je 10/10 čitao je diskove koje su nožem strugali buuukv, najveći problem je naći konzolu a sad pogotovo
Bem li ga evo ova moja ucitala narezan disk ubacio posle toga drugi koji nece. Sad nece vise ni jedan xD A nemam originala da vidim da li je do diskova/rezanja...

Ako procitas baci osvrt na temi o knjigama, imam vec dugo vremena u planu da krenem sa Metroom, a posto ovo nije povezano mozda pogura stvari.

Ako procitas baci osvrt na temi o knjigama, imam vec dugo vremena u planu da krenem sa Metroom, a posto ovo nije povezano mozda pogura stvari.
Metro sam pročitao pre desetak godina, uživao sam ali se skoro ničeg ne sećam pogotovo druge knjige 😂

Naleteh na Fatale (krimi-horor strip) pre nekoliko dana, volume 1 na engleskom vise i nema da se nadje, pa pokupih;

1668279232026.png

Ostalo je sa InterLiber gde je guzva kakva se retko srece i na vecem aerodromu... nije bas moglo na miru da se pregleda sta ima, mada sada kada vidim na gomili, zadovoljan sam

1668279443334.png1668279464287.png

__________________________________________1668279531618.png__________________________________________________

Back
Top Bottom