• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

nije bas nesto dobra cena ali je interesantan oglas. ovo su kasniji beosoft omoti kada ih je mrzelo da stampaju prave omote, bili su mi odvrtani, i kao klinac sam hteo pravi omot a ne ovaj shit...xd

https: //novi.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/sega/sega-dreamcast-boot-cd-6-igra/oglas/149298745?filterId=2018730791

nije bas nesto dobra cena ali je interesantan oglas. ovo su kasniji beosoft omoti kada ih je mrzelo da stampaju prave omote, bili su mi odvrtani, i kao klinac sam hteo pravi omot a ne ovaj shit...xd

https: //novi.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/sega/sega-dreamcast-boot-cd-6-igra/oglas/149298745?filterId=2018730791
Jao šŸ˜‚

I joÅ” otprilike toliko za poÅ”tarinu, ako uopÅ”te i može da se poÅ”alje nekom kurirskom službom. A ko bi da ga lično preuzme trebaće mu pick-up. NaÅ”ao sam specifikaciju na netu, TV ima 88kg :oops: (a model od 32" 68kg), dimenzije su: 1100 x 625 x 620mm. Moj B&O MX7000 od 28" teži "samo" 40kg, doduÅ”e sa čeličnim postoljem dobacuje do 60kg i u odnosu na ovaj Sony je slim. :giggle:

BAD75749-20ED-4576-9008-B239D2F5130B.jpeg

Stavio ga je na oglase ponovo za 4000 i besplatan prevoz u Beogradu jos danas (vidim da se bavi selidbama, verovatno je neko ostavio TV iza sebe, a ako se ne nadje kupac kapiram da ide na deponiju).

36HQ100K

Bilo koji Sony ciji je broj modela >30 (100K) je uglavnom televizor koji je 100Hz i ne podrzava 240p rezoluciju i ima lag nazalost. I verovatno je "samo" 34 inca (u Americi je npr. 40" svih 40" za razliku od Evrope, pisao sam o ovome vec). S druge strane ovo je verovatno najveci CRT koji se moze naci u Evropi.

Steta sto barem ne podrzava 720p i 1080i. Inace je bio jedan widescreen Sony od 16" skoro na oglasima, sto je takodje prakticno nemoguce naci (uglavnom su se pravili za japansko trziste). Isti covek je prodavao i Philips Discoverer, isto veoma redak televizor unikatnog izgleda...

Pretece me neko za oba, ali tesim se sa cinjenicom da ih verovatno ne bih ni koristio (Philips ima samo RF, uprkos tome sto je od '80 bilo zakonom propisano da se SCART mora koristiti u Francuskoj i cinjenici da je Philips tada koristio i S-video, doduse u chroma+luma formi).

^ video sam bas taj Philips tv na oglasima pre nekindan , al dok sam kontaktirao prodavca prodat je .

Stavio ga je na oglase ponovo za 4000 i besplatan prevoz u Beogradu jos danas (vidim da se bavi selidbama, verovatno je neko ostavio TV iza sebe, a ako se ne nadje kupac kapiram da ide na deponiju).

36HQ100K

Bilo koji Sony ciji je broj modela >30 (100K) je uglavnom televizor koji je 100Hz i ne podrzava 240p rezoluciju i ima lag nazalost. I verovatno je "samo" 34 inca (u Americi je npr. 40" svih 40" za razliku od Evrope, pisao sam o ovome vec). S druge strane ovo je verovatno najveci CRT koji se moze naci u Evropi.

Steta sto barem ne podrzava 720p i 1080i. Inace je bio jedan widescreen Sony od 16" skoro na oglasima, sto je takodje prakticno nemoguce naci (uglavnom su se pravili za japansko trziste). Isti covek je prodavao i Philips Discoverer, isto veoma redak televizor unikatnog izgleda...

Pretece me neko za oba, ali tesim se sa cinjenicom da ih verovatno ne bih ni koristio (Philips ima samo RF, uprkos tome sto je od '80 bilo zakonom propisano da se SCART mora koristiti u Francuskoj i cinjenici da je Philips tada koristio i S-video, doduse u chroma+luma formi).

Evo threada gde lik ima bas taj televizor

Fura ga sa prastarom ATi grafickom na 576i 50hz i kaze da TV to duplira/interpolira na 100hz.
But those 100 Hz Sony-s from Europe having Super Fine Pitch (1440x1080i) work only at max x576i 50 Hz anyway. The tube can accept higher res, RGB Euro connector too, but European versions has no circuits to display them properly (there is not an option to disable 100 Hz conversion). But thanks to doubling 50 Hz to 100 Hz internally, there is no flickering at least.

Cak i da imam mesta da ga udomim, pitam se da li bi se odlucio na tako nesto. Bukvalno je "the worst of both worlds" kada su u pitanju HD CRT-i. Nit moze da prikaze 1080i/480p signal, nit moze da prikaze 240p bez laga. Posto lik u threadu kaze 50hz max, verovatno bi imao i problem sa 60hz. Kapiram da bi za 480i bio ok, ali je prosto previse masivan za cimanje.

razmisljam se....ovakav tv se nece vise videti u oglasima a moze da posluzi za sestu generaciju i ps3

uzmi ne razmisljaj
Pazi, ja da nemam vec poveci Hi-Scan Trinitron sa komponentnim i DVI ulazom i jos jedan drugi manji CRT sa SCART ulazima ne bih se razmisljao i uzeo bih ovaj odmah. U najgorem slucaju lako ces da ga zamenis za bolji ako se takav pojavi na oglasima, a nije nesto skup ako provalis da CRT nije za tebe. Samo je poprilicno glomazan pa nemam gde da ga stavim da stoji negde bez da se koristi(mada vec imam previse stvari koje ne koristim).

razmisljam se....ovakav tv se nece vise videti u oglasima a moze da posluzi za sestu generaciju i ps3
Pogresan post sam quoteovao. TL;DR uzimaj, nije neka para a moze da ispadne jako kul stvar.

Meni ne smeta par negativnih, em su bile ranije, em danas kad puno trgujes, neminovno je da dodju s vremena na vreme neke budaletine koje ti daju negativnu bez razloga...
Ovo je isto ono sto prodaju i ostali za po 1000e, tako da ne verujem da ima neki problem :)

Back
Top Bottom