• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Bolid, prodaće ga za tu cifru, nikad. Imao sam PVM 9041QM koji sam pre jedno 3-4 godine prodao za oko 7 ili 8k din. (ne sećam se tačno). Realno, 9" je premalo za komforno korišćenje u gaming svrhe, zato sam ga i prodao posle nabavke B&O MX7000 (koji je sad kod Ljube :D).

Moze da prodaje po kojoj ceni
hoce. To sto nece prodati to je vec druga stvar 🙂
Navodno je prodao BVM za 500 😳, tako rece kada sam se raspitivao sta ima i po kojoj ceni… Da li je to istina ili ne, ko ce ga znati, ali mi je to nesto neverovatno za 9”…

Navodno je prodao BVM za 500 😳, tako rece kada sam se raspitivao sta ima i po kojoj ceni… Da li je to istina ili ne, ko ce ga znati, ali mi je to nesto neverovatno za 9”…
Ima ljudi koji ne pitaju za cenu. Mozda i jeste ko zna.

Retro gaming je otiso u tri lepe sa cenama al ne zato sto tolko vredi il je tolki raritet nego ljudi sami dizu i onda to postane neki standard cene. Neki kolekcionar koji oce istu tu igru da proda, realno zna da vredi duplo manje na primer al sto da on bude budala i proda za 50e kad svi ostali prodaju za 120e na primer. To jedino ortak ti proda po fer ceni.

A ovi bas bas rariteti, sto su otisli sa $2000 na $10.000 pola toga je neko pranje para, izbegavanje taxi itd lol. Al poetna da se prodalo nekome i sada to postaje novi standard a nema veze sa stvarnom vrednoscu. Ako si mega kolekcionar i juris punu kolekciju pa i da razumem al ovako placati $5000 za Little Samson NES neki average platformer ne kontam. Ljudi ce prodati bubreg da imaju nesto sto bi danas nazvali shovelware-om.

Po meni su jedini vredni oni novinarski collectors edition kojih stvarno ima premalo i bukvalno nikad nisi imao gde da ih kupis sem ako nisi bio deo te industrije u tom periodu.

Ja nisam ni kupovao te od 9" zato sto su premali.

Plus je to prepakovani PVM. Nista, prodajem ja ove moje od 14"-20" za 1200 evra onda, PM. LOL

@SteamWolf

Otislo je sve dodjavola sa cenama zbog koronavirusa, ljudi provodili vise vremena kod kuce, nisu znali sta da rade sa sobom. Plus su dosli IT nomadi sa Istoka koji su verovatno morali da ostave svoje kolekcije iza sebe.

Back
Top Bottom