• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Vidim po KP dosta oglasa Palit Gamerock 4080 za nekih 1050e max sto mi je primamljivo pa se i razmisljam prodati 3090 i dodati za ovu. Nego gledam svaka ima samo 30 dana radne garancije a novo je vakumirano, jel ovo ispalo iz kamiona pa odjednom najezda njih bez garancije ili sta znam? XD

Vidim po KP dosta oglasa Palit Gamerock 4080 za nekih 1050e max sto mi je primamljivo pa se i razmisljam prodati 3090 i dodati za ovu. Nego gledam svaka ima samo 30 dana radne garancije a novo je vakumirano, jel ovo ispalo iz kamiona pa odjednom najezda njih bez garancije ili sta znam? XD
Vredu je uzeti jer je dosta jaca od nase 3090 ali ja ne bih uzimao ako je polovna za tu cenu to je bar moje misljenje :)

Pa valjda sve zavisi kolika vam je finansijska granica/rizik/tolerancija za kupovinu "osetljivog hardvera" bez validne garancije. Bez obzira da li je polovno ili novo.

Nekome je i 200 evra previse za takvo kockanje, a kamoli 1000. Ima nas raznih, sto mentalno sto materijalno.

Imao si 4070 Ti za 860e, mada vidim prodale su se, sad je najeftinija 880e, nove, 3 godine garancije... mada dobro si prosao i sa tom, pretpostavljam da vredi tih 200e vise...

Nisam pratio stanje od kada sam uzeo 3080 ali citam ove vase postove pa bih rekao da se cene normalizuju polako?

Otprilike je isto vec zadnjih mesec dana, ovo sto je naletelo 4080 za 1050, ali samo mesec dana garancija, ne znam u cemu je fora, javice Snake kako mu radi i dal vredi... tek trebaju da padnu cene, ne znam kad ce se to desiti, mozda kad izadju 4070 i 4060...

Evo bas gledam oglase sada,deluju ok,uglavnom provereni prodavci ali nisam do sada vidjao da nove karte imaju samo 1 mesec garancije.

Back
Top Bottom