Slatko kiseliSmesno/ Tuzni Oglasi
Vredu je uzeti jer je dosta jaca od nase 3090 ali ja ne bih uzimao ako je polovna za tu cenu to je bar moje misljenjeVidim po KP dosta oglasa Palit Gamerock 4080 za nekih 1050e max sto mi je primamljivo pa se i razmisljam prodati 3090 i dodati za ovu. Nego gledam svaka ima samo 30 dana radne garancije a novo je vakumirano, jel ovo ispalo iz kamiona pa odjednom najezda njih bez garancije ili sta znam? XD
Tacno. Ali garantovano niko ne voli da ga odrade za soma evra, bez obzira na pol, seksualnu orijentaciju, veroispovest, materijalno/duhovno/mentalno stanje itd...Ima nas raznih, sto mentalno sto materijalno
Nisam od njega. Poznanik iz okolnog mesta sa kim sam vec trgovao,bas od njega i uzeo moju 3090 ,igrom slucaja ostala mu jos jedna 4080,nije oglasen na Kp... Citam opise Palita, sve legit deluje..@Snake1989 Uzeo si od ovog Nikole sa KP? 1030€?
Mene Palit odlično služi, nikakvih problema.Citam opise Palita, sve legit deluje..
Ne bih uzimao nista ispod 4080 jer 4070ti mu manje vise dodje identicna sa 3090. Ravno 300e doplate ce me kostatiImao si 4070 Ti za 860e, mada vidim prodale su se, sad je najeftinija 880e, nove, 3 godine garancije... mada dobro si prosao i sa tom, pretpostavljam da vredi tih 200e vise...