nx8600gts@Yuka Sakazaki Javi bas koja je grafa? Kuler mi deluje poznato ali ne mogu da se setim sta je.
Edit: msi 8600 gts msi.![]()

nx8600gts@Yuka Sakazaki Javi bas koja je grafa? Kuler mi deluje poznato ali ne mogu da se setim sta je.
Edit: msi 8600 gts msi.![]()
E, nisam ja prevodio. To radi Bojan, čovek koji je potpisan na našem izdanju. Ja mu samo pomažem, lekturišem, upoređujem i savetujem oko rešenja i tona knjige. Kineski znam tek toliko da ne govorim "šaomi" već "siaomi", što je jedino ispravnoZezaš da si radio prevod, kuuuul. Vrv nije tema baš, ali dok neko ne otvori book topic, kakva je knjiga izvorno? Kakav je kineski uopšte, šta mu leži za ispričati?
Pitam te jer su mi na engleskom knjige na trenutke bile naivne. Nekako previše direktno i živahno dočaraju poneku osobu ili događaj, bukvalno kao predeo na slici veselih slikara naivaca. Pa se pitam jel to bila ideja autora ili je nešto oko prevoda/jezika.
Hehe, koja slučajnost. I meni je stigao danas isti takav beli PSP, sjajno očuvan, samo 5e skuplji i bez kutije.
Skrolujem slike, prva reakcija "a, praviš coffee table pc, kul"Evo sto me nema ovih dana na forumunije gotovo radjenje na novom kompu(nisam sa hubom za fanove uspeo da napravim rgb da mi radi pa cekam novi hub)onda cu i slikati finalnu verziju pc-a sa kucistem. izvinjavam se ako slike nisam dobro postavio i ako se slabo vide
ako neko zeli spech od pc-a mogu da napisem
View attachment 900View attachment 901View attachment 902View attachment 903View attachment 904![]()
Vrh za te pare
aha.prezadovoljan sam kako radi grafickacek to 3090?? siroko
Nisam znao a i ako jesam zaboravio sam za to.upravu si al eto..srecom pa radiNovu 3090-tku stavljaš na sitentičko ćebe/tepih???