Nije strasno samo je prodao stannek te služi valjano i dugovečno.
ako nije tajna, koliko je ova zabava koštala?![]()

Nije strasno samo je prodao stannek te služi valjano i dugovečno.
Hvala mnogonek te služi valjano i dugovečno.
HvalaZver od kompa, mashallah
PC case; Phanteks Enthoo 719Napishi specs za nas koji ne prepoznajemo sa fotki.
Lepo si se ponovio.
Brate mili...Hvala mnogopa kostalo je sve ukupno oko 5.500+ eura
Hvala
PC case; Phanteks Enthoo 719
Motherboard; ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO
CPM; Amd Ryzen R9 5950x
CPU Cooler; Noctua D15 AM4
GPU; Asus TUF 3090 OC
RAM; Trident neo 64GB,3600MHZ
NVMe: Seagate Firecuda 520 2TB
HDD 12TB
Power supply 1250w
Ne znam zasto je prisutna ta mantra da ja ocekujem previse od konzole od 300 evra. Covece, ja sam prezadovoljan. Ubo sam sa konzolom 1/1. Igram igre u 60 fps-a koje kupujem za smesne pare. Igram online igre, pa coop po prvi put u zivotu. Imam svoj nalog, i biblioteku svojih igara + gamepass. Zivim renesansu covece [emoji1]e to je gamer, a ne daš 300e za neku smešnu kutiju i hoćeš sve na 60/120fps na sa fensi grafikom, ne ide to tako
Ne znam zasto je prisutna ta mantra da ja ocekujem previse od konzole od 300 evra. Covece, ja sam prezadovoljan. Ubo sam sa konzolom 1/1. Igram igre u 60 fps-a koje kupujem za smesne pare. Igram online igre, pa coop po prvi put u zivotu. Imam svoj nalog, i biblioteku svojih igara + gamepass. Zivim renesansu covece [emoji1]
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Imamo mister temu, piši utiske kada bude
Yup, obavezno. Pola dana sam proveo na Aliexpress-u dok nisam našao odgovarajući IO Board sa dodatnim RAM-om. Ali svakako ću isprobati par sistema za koje ne treba SDRAM.Imamo mister temu, piši utiske kada bude
Hvalae to je gamer, a ne daš 300e za neku smešnu kutiju i hoćeš sve na 60/120fps na sa fensi grafikom, ne ide to tako
Nope,no plot twista this timePlot twist: komp od 5 hiljada evra mu ne sluzi iskljucivo za gaming.
pa...rade na max hahahaha.sala na stranu drzim power mode settings na power saver da ne bi cpu izgoreopravo pitanje je...kako rade ventilatori?
Ne znam da li meni kazes?Ako meni,imam odlican sto velik tezak glomazan od pre 30godina.Ne prave se vise ovakvi ili bar ja nisam video.Ako nisi meni rekao onda izviniSad jos da nabavi sto koji se podize za pola te cifre i ima ceo setup kompletiran![]()
Seagate i HDD i NVMe.Hvala bogu za sad radi dobro,nemam zamerki@UltimateGodGohan
Koji HDD od 12 TB si stavio?
Uvek me nešto plašila pouzdanost kod tih većih hardova a rado bih pazario neki.
Izvini.samo nisam hteo da ispadne da nisam hteo da ti odgovorimTo je referenca na neki drugi post, nista bitno. Nego kad vec imas toliki budzet sto nisi uzeo i vodeno hladjenje ?