• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

mmmm stigla knjiga, jedva cekam da se zavrsi radni dan 😊 hvala @VoivodBG na skretanju paznje

bUAL3ty.jpg

@timemaster drago mi je da preporuka urodila plodom! Samo lagano čitaj priče i ne žuri se da sve to odmah završiš, videćeš onda zašto hvale Ligotija, a i bolje je kada se dozira. (y) :cool::)

Last edited:
Boombar moj sugradjanin? :D

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Slabo pratim domaći trash :D Lep vinil svakako. Ja sam naručio Daliborovo Granje, ko zna kad i kako će stići.

Iz ličnog iskustva čekao sam 2 meseca da mi dođe Šarlo iz Zagreba. Jel još traje pre order za vinil? Mogao bih da poručim pošto im je ubav album.

Slabo pratim domaći trash :D Lep vinil svakako. Ja sam naručio Daliborovo Granje, ko zna kad i kako će stići.

Glavom i bradom :) Tamo poznatiji kao Basara.
Djes Baske, daj neki eclipse :D

Iz ličnog iskustva čekao sam 2 meseca da mi dođe Šarlo iz Zagreba. Jel još traje pre order za vinil? Mogao bih da poručim pošto im je ubav album.
Imaš još regularni vinil za 20 EUR

Proveri da li postoji neki kombinovani shipping, da uštedimo. Ili bilo koji način da se izbegne carina, imam loša iskustva.

Djes Baske, daj neki eclipse :D

Čim dođem u Inđiju. A stigao je i Eclipse 2 :)

20210407_134445.jpg

Na preporuku @timemaster (i @stale ) uzeh M590.
I dobar je mali mis. Koristim ga trenutno i na desktopu, iako sam ga uzeo (zeni) za laptop.

Mis pre toga koji sam kupio je bio Razer Lachesis (1st gen) i... ipak je za klasu kvalitetniji. Tad je bio najskuplji mis, a sada... je ova srednja klasa skoro pa toliko.
Gaming trziste je od tada bas naraslo, iako ne bi rekao da je kvalitet toliko bolji, koliko su cene skocile.

@shinbojan
Ovaj moj logi je stigao u cistoj (one use) plastici. Vise plastike je bilo u kutiji nego u misu. Ista firma, ista generacija...
Eko-friendly za premium proizvode, a ostalo nije bitno...

Daj slike auta jes da nije BMW ali moze da prodje.:D
Evo ga Cipak :D nije BMW, ali moze da prodje, bar je zadnja vuca ako nista drugo :D
Dovezao se iz Subotice, lepo ide, jako je tih i audio je kul, to je ono sto sam trazio od sledeceg auta :D
Udoban je i jak, par puta sam se uhvatio da bacim pogled na tablu i idem 150+, treba malo navikavanja na benzin, do sad sam vozio dizele samo, ali sam poprilicno zadovoljan i srecan :D

Evo par fotki, prva je uslikana kod @grunt-a na pescanim dinama Katara :D
Gile Shelby dao seal of approval :D

DSC_1277.JPG DSC_1279.JPG
DSC_1278.JPG DSC_1280.JPG

Odlicno izgleda. Benzin i manuelni menjac veliki plus od mene 180 konja nije za trke ali je vise nego dovoljno u svakodnevnom saobracaju kad zatreba snage. Da te lepo sluzi dok ne resis da uzmes pravi automobil is Studgarta.

Odlicno izgleda. Benzin i manuelni menjac veliki plus od mene 180 konja nije za trke ali je vise nego dovoljno u svakodnevnom saobracaju kad zatreba snage. Da te lepo sluzi dok ne resis da uzmes pravi automobil is Studgarta.
Da fino se oseti kad zatreba. Hvala, bice za jedno 5 do 10 godina :D

Back
Top Bottom