• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Ja bih uzeo top tier storage kad je vec sve ostalo tu

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Potrebno je vrhunsko vodeno hlađenje da bi se prevazišle performanse vrhunskog vazdušnog a mnogo više para i uslovno rečeno rizik.

AIO su ok jer je pumpa dosta lakša od velikih coolera bez obzira na backplate. Za velika ATX kućišta su 360mm radijatori odlična stvar.

Drago mi je da vidim da ima jos ljudi koji voli i koristi vazdusno :) mnogo pocelo da me smara (da ne kazem nervira) sto sad svi sad trpaju vodena cak i na osrednje kompove.

Samo Noctua, samo vazduh, nikada problemi. Bilo mi je kul u pocetku estetski one zajebancije sa vodenim hladjenjima sad mi je sabanski, pogotovo kad vidim na sta to lici nakon nekog vremena. Ako moram da se zajebavam radije bih ganjao pasivno hladjenje sa velikim heatsinkom.

samo steta sto nisu muske bile :P
Nek te sluze dobro tih par meseci pre nego sto odlucis da ti zvuk nije dovoljno dobar :P

samo steta sto nisu muske bile :p
Nek te sluze dobro tih par meseci pre nego sto odlucis da ti zvuk nije dovoljno dobar :p

Ne ne rekao sam vam ovde stajem sada sledeci upgrejd bi me mnoogoo kostao a ne bi puno dobio za ulozeno :D
Tako da to je to za sada. Al ozbiljno.

tenor.gif

Ja ga razumem skroz.Ja da imam para i da zivim npr u americi gde je mnogo veci izbor i ja bih kupovao stalno nove slisalice bar da ih isprobavam :D samo kupuj ako mozes :)

Back
Top Bottom