• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Lep je automobil. Meni je bio udoban, a ima i fin prostor za noge (ja sam nizak tho).
Hteo sam te pitati @jovcov da li je prednja ili zadnja vucha, ali sam bacio pogled na automobil i zakljuchio kao pro "ma prednja je".

Ja sam ti vec rekao :D Vrh auto osim jelte bez enterijera i infotainmenta :D

Sent from my Redmi K30 Pro using Tapatalk

Ja sam ti vec rekao :D Vrh auto osim jelte bez enterijera i infotainmenta :D

Haha ma sljaka i ovo fino, usb, bt konekcija, aux, handsfree, ima i neku svoju navigaciju, meni dosta. :D
Video sam da moze da se menja/budzi veci ekran, pa mozda nekad ako zatreba. Jedino sto nema je tempomat, a da sam hteo, a vidim da i to moze da se dobudzi.
A za enterijer jbg, promenices misljenje kad vidis uzivo kontam :D

nije frka, na ali-u uvek moze da se uzme android multimedia

Na trenutak sam pomislio da je steam controller :D HB!

Kako kidaju ta knjige, nerealno! Bukvalno ti zavidim kad se setim šta te čeka :) Sve se kanim da napravim book topic ne bih li napisao odu serijalu i nikako.
Usput, srećan rođus!

Kako kidaju ta knjige, nerealno! Bukvalno ti zavidim kad se setim šta te čeka :) Sve se kanim da napravim book topic ne bih li napisao odu serijalu i nikako.
Usput, srećan rođus!
Hvala svima!
Inače, radim sa drugom na prevodu ove trilogije. Čitao sam je u pripremi ali nikad ovako celu.
Upravo završavamo treći deo. Biće u knjižarama na jesen ako se nešto ne iskomplikuje ili ako ih Laguna ne podeli na dve knjige.
Ajde otvori temu pa da malo brbljamo o kineskom SF-u :)

Stigle mange. Taman da se podsetim ovih favorita.

VRm8kZa.jpg

Hvala svima!
Inače, radim sa drugom na prevodu ove trilogije. Čitao sam je u pripremi ali nikad ovako celu.
Upravo završavamo treći deo. Biće u knjižarama na jesen ako se nešto ne iskomplikuje ili ako ih Laguna ne podeli na dve knjige.
Ajde otvori temu pa da malo brbljamo o kineskom SF-u :)

Zezaš da si radio prevod, kuuuul. Vrv nije tema baš, ali dok neko ne otvori book topic, kakva je knjiga izvorno? Kakav je kineski uopšte, šta mu leži za ispričati?
Pitam te jer su mi na engleskom knjige na trenutke bile naivne. Nekako previše direktno i živahno dočaraju poneku osobu ili događaj, bukvalno kao predeo na slici veselih slikara naivaca. Pa se pitam jel to bila ideja autora ili je nešto oko prevoda/jezika.

Evo mog recent get, tj. find.

Izashao sam iz prodavnice i video kutjishte kod kontejnera s druge strane ulice. Otishao do tamo i video ovo lepo kutjishte i poneo ga sa sobom kutji. Tastaturu i monitor sam ostavio nekome drugome.
Iznenadilo me je shto je kutjishte gotovo savrsheno ochuvano, a iznutra je chisto k'o suza.

1111.jpg22222.jpg
33333.jpg44444.jpg

Unutra je nekakav shit hardver, ali to mi nije ni bitno mnogo. Ne znam da li fercera to unutra, ali ne vidim razlog da ne.

Evo mog recent get, tj. find.

Izashao sam iz prodavnice i video kutjishte kod kontejnera s druge strane ulice. Otishao do tamo i video ovo lepo kutjishte i poneo ga sa sobom kutji. Tastaturu i monitor sam ostavio nekome drugome.
Iznenadilo me je shto je kutjishte gotovo savrsheno ochuvano, a iznutra je chisto k'o suza.

Unutra je nekakav shit hardver, ali to mi nije ni bitno mnogo. Ne znam da li fercera to unutra, ali ne vidim razlog da ne.
Brutalno. Eto ti besplatan raspberry pi :). Mozes si ga pretvoriti u emulation box, ili server.

@Yuka Sakazaki Javi bas koja je grafa? Kuler mi deluje poznato ali ne mogu da se setim sta je.
Edit: msi 8600 gts msi. :D

Last edited:
Back
Top Bottom