Haha zadnja jeLep je automobil. Meni je bio udoban, a ima i fin prostor za noge (ja sam nizak tho).
Hteo sam te pitati @jovcov da li je prednja ili zadnja vucha, ali sam bacio pogled na automobil i zakljuchio kao pro "ma prednja je".
Haha ma sljaka i ovo fino, usb, bt konekcija, aux, handsfree, ima i neku svoju navigaciju, meni dosta.Ja sam ti vec rekaoVrh auto osim jelte bez enterijera i infotainmenta
Sent from my Redmi K30 Pro using Tapatalk
I ja mislim da se bugi zajebao,Mercedes a nema Tempomatkako bre nema post 2010 automobil tempomat? :S
Hvala svima!Kako kidaju ta knjige, nerealno! Bukvalno ti zavidim kad se setim šta te čekaSve se kanim da napravim book topic ne bih li napisao odu serijalu i nikako.
Usput, srećan rođus!
Hvala svima!
Inače, radim sa drugom na prevodu ove trilogije. Čitao sam je u pripremi ali nikad ovako celu.
Upravo završavamo treći deo. Biće u knjižarama na jesen ako se nešto ne iskomplikuje ili ako ih Laguna ne podeli na dve knjige.
Ajde otvori temu pa da malo brbljamo o kineskom SF-u![]()
Brutalno. Eto ti besplatan raspberry piEvo mog recent get, tj. find.
Izashao sam iz prodavnice i video kutjishte kod kontejnera s druge strane ulice. Otishao do tamo i video ovo lepo kutjishte i poneo ga sa sobom kutji. Tastaturu i monitor sam ostavio nekome drugome.
Iznenadilo me je shto je kutjishte gotovo savrsheno ochuvano, a iznutra je chisto k'o suza.
Unutra je nekakav shit hardver, ali to mi nije ni bitno mnogo. Ne znam da li fercera to unutra, ali ne vidim razlog da ne.
Chitash mi misli. Kapiram da tje da padne neshto za emulaciju do PS1 hardvera :3Brutalno. Eto ti besplatan raspberry pi. Mozes si ga pretvoriti u emulation box, ili server.
Chitash mi misli. Kapiram da tje da padne neshto za emulaciju do PS1 hardvera :3