• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Spidey

Well-known member
Co-founder
Veliki gospodin
Reaction score
1,818
Novi forum , nove nabavke .

Dobio na poklon , novu drštvenu igru ili Deck Building Game , Hero Realms. Igra je baš cool, nikad ranije nisam čuo za nju. Navodno ima ista igra pod imenom Star Realms koja je Sci-Fi fazon. Sve u svemu preporuka za ljubitelje kartaških igara jer Hero Realms nije skup.

IMG_20210109_165859467.jpgIMG_20210109_165954007_HDR.jpg

Nastavljamo sa spemom

FdC01ji.jpg

Lepo je videti da u doba smart telefona i satova neko nosi normalan sat. Od kad znam za sebe nosim sat i tako ce biti dok sam ziv.

Last edited:
jedno vreme sam nosio i smart sat ali nije to,to meni. Jebes ti to kad kod svakog fw update gledas sta ce da radi a sta ne.
O bacanju sata kada crkne baterija da ne pricam. Dao sam burazeru moj i vratio se na analog. 😃

kada te ne bude mrzelo, slobodno obogati i ovde sadrzaj svojim listama. overall odlicne liste best igara po platformama

Dobro si se setio, Grunti, da navrnes. +1 za liste. Koliko te je izasao DSi? Twilight Menu ++ je bas super sada. Nema smaranja sa karticama.

3500 dindzi, odlican deal. Konzola je near mint stanje sto je za nase uslove retkost lol
Uzeh ja skoro DSi XL za tu cifru. Hteo sam jedan za igre koje dosta touch kontrole zahtevaju, da ne bih krljao 3DS. Isto tako plavi, bez i jedne tackice. Rekao bi covek da nije pipnut. Ali sjeban mu port za punjenje... Bas me smorilo. Sreca pa sam igre prodao i povratio veci deo novca. Za 1k dinara sam racunao da mi se isplati da zadrzim i lemilicom sredim osigurac.

jedina dobra stvar je kada radis, mozes da bacis pogled kada ti stigne notifikacija da li je nesto bitno ili ne bez da vadis telefon.

Ja sam hteo da uzmem galaxy watch onaj 46mm bruseni, ali sam odustao kad su najavili novi. Sad sam uzeo ovaj sektor, pa ce smart sacekati neko vreme. Vise volim analogne svakako :D

Ja sam isto dobio taj samsung watch 46mm i meni je bas super, mozes da promenis pozadinu, mozes da vidis koristan info bez da vadis telefon, narocito dok si napolju, ili sutra na sastanku.

Ja sam koristio malo galaxy calov pa sam prosledio bratu. Kada radi fantastican uredjaj.
Ali ume da baguje cesto a ne vidim bas neku poentu ako te notifikacije nisu pouzdane.

Back
Top Bottom