• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Upravo sam hteo ovo da napisem. Dovoljno su veliki da ne budu pod stalnim nadzorom ali su i dovoljno mali da naprave neku zajebanciju s vremena na vreme. Tako je i predhodmi kontroler stradao. Plasim se da bi sa zicanim kontroleraom stradala i konzola.
Moje iskustvo je suprotno, žičani mogu kraće da zafrljače 🤣. Bežični dalje dobace, sve gledam kad će neko da strada.

Kad se setim perioda kada je izašla ps3 i xbox360... Prvih nekoliko nedelja, konstantno sam pokušavao da prebacim kabl od gamepada preko noge - to je bila neka automatska akcija koju sam non stop radio... Posle mi je bilo smešno kada bi došli neki drugari da probaju i vidim ih da rade isto, iako nema kabla :ROFLMAO:

@Wolfman Koliko te izašla sprava, dostava i jel si platio carinu ili?

Pocket je bio $199.99, dock je $99.99, dostava je bila $34.99 (FEDex). Nema carine kao takve, ali se po pravilima EU mora platiti porez (kod nas je 25%). Još budući da to ide preko FEDexa, oni ti naplate još dodatno troškove tog carinskog postupka (170 HRK plus PDV :D). Također, iz mog iskustva, kada ide preko kurirske službe, nema šanse da to ne prođe carinski postupak (kao što se nekada zna dogoditi s manjim pošiljkama koje idu običnom poštom).

Ima uz malo client side menjanja ordera :D Tako smo burazu android multimediju za kola smuvali, najbolje da cu da platim dhl-u 50e za nesto sto je vec placeno.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Ima uz malo client side menjanja ordera :D Tako smo burazu android multimediju za kola smuvali, najbolje da cu da platim dhl-u 50e za nesto sto je vec placeno.

Kako ste smuvali ako smijem pitati? :D

Editujes order screenshot sa svoje strane u browseru. Znaci ne sam ss nego to sto sajt ispisuje. Stavis neku bezobraznu cifru na koju oni ne naplacuju troskove, u konkretnom primeru 49.98e i posaljes im.

Editujes order screenshot sa svoje strane u browseru. Znaci ne sam ss nego to sto sajt ispisuje. Stavis neku bezobraznu cifru na koju oni ne naplacuju troskove, u konkretnom primeru 49.98e i posaljes im.

To ti ne pomaže, zato što s paketom dođe commercial invoice na kojem piše točna cijena koju je naveo pošiljatelj. Jedino ako se dogovoriš s pošiljateljem da krivotvori taj invoice, a to neće baš svatko ići raditi :)
Osim toga, u EU se naplaćuje porez na sve pošiljke koje dolaze izvan Unije, nema više neke minimalne cifre ispod koje nema nikakvih troškova :/

Sve pomaze kad imas posla sa lopovima. Ovde je uredno pisalo mislim 265e, lepo kazes to je vrednost, ne koliko je placeno jer to nisu dve iste stvari. Imam negde prepisku sa dhl-om, iskopacu ako me ne bude mrzelo. :D

Sve pomaze kad imas posla sa lopovima. Ovde je uredno pisalo mislim 265e, lepo kazes to je vrednost, ne koliko je placeno jer to nisu dve iste stvari. Imam negde prepisku sa dhl-om, iskopacu ako me ne bude mrzelo. :D

Možda kod vaših to prolazi, ali kod naših ne :)

Kurirska sluzba prosledjuje nesto na carinjenje. Ta ista sluzba ima podatke koje prosledi carini. U konkretnom slucaju naplacen pdv na tih 49.98, carine videlo nije.

Inače kutija ps2 trilogije je duplo deblja od standardne dvd ps2 kutije što se može videti na poslednjoj slici dole.
Prvi put vidim ovako nešto z ps2 [emoji846]
688b110df3760298aacdf33b59a338a1.jpg
baa4fb74d6e0952422901614d9da4957.jpg
2898abc554d44ee4a32061ff726b309a.jpg
96b50f120d55edcb29367e6f76add8f2.jpg

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Inače kutija ps2 trilogije je duplo deblja od standardne dvd ps2 kutije što se može videti na poslednjoj slici dole.
Prvi put vidim ovako nešto z ps2 [emoji846]
688b110df3760298aacdf33b59a338a1.jpg
baa4fb74d6e0952422901614d9da4957.jpg
2898abc554d44ee4a32061ff726b309a.jpg
96b50f120d55edcb29367e6f76add8f2.jpg

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
PS3 trilogija podrzava stereoskopski 3D, ali ne znam sami portovi koliko su kvalitetno odradjeni.

Back
Top Bottom