• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Kod mene se čuju "samo" fanovi. A već sam odradio fan mod (sve ventilatore sam zamenio sa Sunon ventilatorima, nisam išao sa Noctua i buck konverterima), pa se vent na napajanju uključuje samo po potrebi. :)

Weird, bas je osetna razlika kod mene. Nisam psu fan menjao doduse.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Postoje 4.2.2 ploče sa HRC4988 drajverima, koji su lošiji od TMC-2208. Utiču čak i na kvalitet štampe. Možda se tebi pala takva ploča. :/ Jedini način za proveru je skidanje heatsinka i čitanje oznake na samom drajveru. Nebitno - bitno je da si zadovoljan sada sa 4.2.7!

stiglo čedo

IMG_20211221_111422.jpg

Ako je kao killzone kolekcija, nemoj :D Mada je kz kolekcija jedini nacin da imas kz1 na disku za ps3.

Nije nista spec. Samo
Ako je kao killzone kolekcija, nemoj :D Mada je kz kolekcija jedini nacin da imas kz1 na disku za ps3.

Nije kao Killzone ili God of War trilogija, sve u jednoj kutiji.
Ovde su sve tri igre posebno (prve dve u hits verziji). Nesto nalik na Mass Effect evropsku verziju trilogije za PS3.

Kz ima dve verzije, tu sa jednom kutijom i ovu "debelu" kao ovaj resistance i red faction :)

Vise sam mislio kao ako je za policu, bolje tri odvojeno :D

Quotam samog sebe, ali jedna zanimljivost za ovaj strip u sredini (The Strange Death of Alex Raymond). Izdanje je odgođeno zbog tiskarske greške (na nekoliko stranica nije otisnut cijeli jedan layer pa na tim stranicama fali skoro cijeli art), no čini se da je distributer ipak greškom poslao to neispravno izdanje trgovcima. Ja sam zaprimio tu verziju s greškom. Najbolje je što me retailer sam kontaktirao početkom mjeseca da mi kaže da će strip kasniti nekoliko tjedana zbog te greške pa sam mislio da će na kraju poslati ispravnu verziju. Sad me baš zanima što će reći. Vjerujem da će poslati ispravnu verziju kada im dođe, ali vidjet ćemo. Ovu neispravnu verziju su usput rečeno trebali uništiti, no budući da im je to izdanje čisti profit (jer će ih na kraju zbog greške refundirati), možda će pokušati uvaliti ljudima koji nisu svjesni greške :D

Evo tih par stranica s greškom:

Nastavak ove priče :D

Danas sam dobio kopiju u kojoj je tih par stranica ispravno isprintano:

No, to nije sve hahaha, sada postoji novi problem :D Moja kopija je uvezena naopačke :D Evo slika:

Razlika je što je ovaj put greška stvarno unikatna (ili skoro unikatna). Kontaktirao sam izdavača i lik mi je odgovoio u roku nekoiko minuta. Kaže da je to zasad druga kopija za koju on zna da ima takvu grešku (neki lik na Instagramu im se javio s istom greškom). Pa eto, ovo će sada stvarno biti neki rijedak kolekcionarski primjerak :D Javio sam već i Archoniji gdje sam naručio knjigu i vjerojatno će mi javiti da će mi s idućom pošiljkom poslati besplatno novu potpuno ispravnu kopiju. Tako da ću imati tri kopije (misprint verzija, misbind verzija i ispravna kopija). Ako ne, mislim da ću zadržati ovu kopiju. Nije da nešto fali, samo se mora čitati od kraja prema početku :D

Evo još par stvari koje su stigle u ovoj pošiljci:

au Usagi , gde si ovo nabavio koliko ja znam vec duze vreme je out of print?

au Usagi , gde si ovo nabavio koliko ja znam vec duze vreme je out of print?

Ovo je novo izdanje povodom 25. godišnjice, new printing, trebalo bi ga biti sada. Čudno mi je što ga ima na US Amazonu, a na EU Amazonima i Bookdepositoryju ga nema. Archonia ga ima.

Back
Top Bottom