• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Prilicno uzasno, secam se da smo ih odradili na bit.tv-u, Upres na 720p, ostalo ni pipnuto, cak su i logoi i meni low res.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Sta znaci stereoskopski 3D?
Simuliranje dubine trodimenzionalnog prizora uspomoc 2 (preklapajuce) dvodimenzionalne slike. PS3 i Xbox 360 su imale jedan period kad su izdavaci gurali 3D, tako npr Gears 3 i Uncharted 3 imaju podrsku za stereoskopski 3D prikaz na odgovarajucem monitoru/TV-u.

Prilicno uzasno, secam se da smo ih odradili na bit.tv-u, Upres na 720p, ostalo ni pipnuto, cak su i logoi i meni low res.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Nije problem ako je samo upres na 720p, a sve radi kako valja. Rachet and Clank kolekcija je imala polomljene cinematike sa T-pozirajucim 3D modelima, FPS padove, bagove u prikazu. Devil May Cry kolekcija ima tonu efekata koji fale. Code Veronica HD ima neki uzasni motion blur filter. Ako Princ ne pati od tih problema onda je, iako barebones, odlicna kolekcija.

Pristigao i drugi deo :D

Diablo zezancije, pin, deskpad i Malthael. Kul je figura, nekako je gumirana pa su delovi onako fleksibilni, rade :D

DSCF_0006.jpg DSCF_0007.jpg DSCF_0008.jpg

DSCF_0001.jpg DSCF_0004.jpg

Art of Blasphemous, mnogo lepo izgleda. Korice su reljefne, sto se ne vidi na fotkama, pa se stice utisak dubine na ovom belom delu.

DSCF_0002.jpg DSCF_0003.jpg

Pristigao i drugi deo :D

Diablo zezancije, pin, deskpad i Malthael. Kul je figura, nekako je gumirana pa su delovi onako fleksibilni, rade :D

View attachment 3658 View attachment 3659 View attachment 3660

View attachment 3656 View attachment 3657

Art of Blasphemous, mnogo lepo izgleda. Korice su reljefne, sto se ne vidi na fotkama, pa se stice utisak dubine na ovom belom delu.

View attachment 3654 View attachment 3655
Baš divno proslavljaš Božić, idi u crkvu ispovedi se bezbožniče!

Neka stoji jer nece skoro na red.
22d43928e21095a656caa1ba22021907.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Jel gba ima toliko dobrih igara? Vidim svi se zanimate za konzolu, radite modove itd.

Back
Top Bottom