• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

bukvalno sam gledao pre neki dan da li ima na BD. strava u svakom slucaju :)

Ali ftw! :) Nadam se jos pravom ovom kartu kao ludak.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Najmanji je problem prodati ovaj ako slučajno naleti original. :)
Inače prilično kvalitetno odrađen kart i radi bez problema (nisam stigao save da probam) jedino malo teže ulazi ketridž u konzolu, kao da je malo deblji.

Uzeh Resistance kolekciju, kompletirah Uncharted za PS3, i započeh još neke serijale. [emoji16]

Jedino mi se ne sviđa stanje diska za Resistance: Fall od Man, kao da je nagoren odozdo uz spoljnu ivicu... [emoji30]

19ea79827598cf61b11e3265041edad3.jpg

Uzeh Resistance kolekciju, kompletirah Uncharted za PS3, i započeh još neke serijale. [emoji16]

Jedino mi se ne sviđa stanje diska za Resistance: Fall od Man, kao da je nagoren odozdo uz spoljnu ivicu... [emoji30]

19ea79827598cf61b11e3265041edad3.jpg
Ako nisi gadljiv na platinum izdanja imas killzone 2 i lbp2 od mene.

Konacno da se i ja zapljunem u ovu temu. Ove godine nisam kupio nista za ovu temu. Ne racunam igre u digitalnom formatu PSN pratplatu i slicne stvari. Ni ovo ne bih kupio sada da klinci nisu zgazili jedan od svojih kontrolera a moje ne dam da koriste pa sam bio primoran da kupim ovaj.
1640179949465.jpeg

Konacno da se i ja zapljunem u ovu temu. Ove godine nisam kupio nista za ovu temu. Ne racunam igre u digitalnom formatu PSN pratplatu i slicne stvari. Ni ovo ne bih kupio sada da klinci nisu zgazili jedan od svojih kontrolera a moje ne dam da koriste pa sam bio primoran da kupim ovaj.
View attachment 3645
Za klince je ovo dobra fora:

Amazon product ASIN B01A6MKVAA
1640185466739.png

Ni slucajno zicani kontroleri za klince :)
Upravo sam hteo ovo da napisem. Dovoljno su veliki da ne budu pod stalnim nadzorom ali su i dovoljno mali da naprave neku zajebanciju s vremena na vreme. Tako je i predhodmi kontroler stradao. Plasim se da bi sa zicanim kontroleraom stradala i konzola.

A ps2 srebrne kutije shit izdavaca? Meni su te omiljene.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom