ma pc, baš kuburim sa ssd prostorom (250gb sistemski i neki matori krš od 100gb), a igre sve veće.jel ti ovo za PC ili da ugradis u ps5?
Ćuti dobro je da ti je stao na stoEvo, konacno i ja da imam necim da se pohvalim
View attachment 3642
https://gigatron.rs/televizori/samsung-televizor-ue50tu7092-smart-crni-388030
Stigao pre nekih sat i po, sve smo podesili, poskidali neke 4k filmove, pa cemo da vidimo
Dok cekamo da stigne i TV polica, trenutno izigrava monitor, i nemam pojma kako cu koristiti kompjuter a da ne oslepim![]()
Ali ftw!
Počela sam da se smejem kad sam teatralno stavila tastaturu da mogu da kucam. Samo mi je mnogo smesno, nije neki stvarni problemĆuti dobro je da ti je stao na sto![]()
Ali ftw!Nadam se jos pravom ovom kartu kao ludak.
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Ako nisi gadljiv na platinum izdanja imas killzone 2 i lbp2 od mene.Uzeh Resistance kolekciju, kompletirah Uncharted za PS3, i započeh još neke serijale. [emoji16]
Jedino mi se ne sviđa stanje diska za Resistance: Fall od Man, kao da je nagoren odozdo uz spoljnu ivicu... [emoji30]
![]()
Nisam, što bih bio. Hvala ti!Ako nisi gadljiv na platinum izdanja imas killzone 2 i lbp2 od mene.
Za klince je ovo dobra fora:Konacno da se i ja zapljunem u ovu temu. Ove godine nisam kupio nista za ovu temu. Ne racunam igre u digitalnom formatu PSN pratplatu i slicne stvari. Ni ovo ne bih kupio sada da klinci nisu zgazili jedan od svojih kontrolera a moje ne dam da koriste pa sam bio primoran da kupim ovaj.
View attachment 3645
Upravo sam hteo ovo da napisem. Dovoljno su veliki da ne budu pod stalnim nadzorom ali su i dovoljno mali da naprave neku zajebanciju s vremena na vreme. Tako je i predhodmi kontroler stradao. Plasim se da bi sa zicanim kontroleraom stradala i konzola.Ni slucajno zicani kontroleri za klince![]()
Meni je platinum lepsi za ps2 nego ps3 diskovi,slazem se ali neke igre jednostavno ne mozes naci regularno izdanje...uh ja ne mogu da podnesem te srebrne kutije koje je sony furao jedno vreme![]()