Pomodarstvo.Jel gba ima toliko dobrih igara? Vidim svi se zanimate za konzolu, radite modove itd.
Pomodarstvo.Jel gba ima toliko dobrih igara? Vidim svi se zanimate za konzolu, radite modove itd.
Videla zaba da se konj potkiva..Jel gba ima toliko dobrih igara? Vidim svi se zanimate za konzolu, radite modove itd.
Paaaa, ima. Mislim, zavisi od toga koliko si igrao ranije. Ja sam prije par godina kupio AGS-101 jer mi je bilo ostalo par igara koje sam zelio da predjem na originalnom hardveru a nisam to stigao tokom GBA ere. Odigrao ui prodao konzolu nakon toga. Ovi posljednji retro recent getovi su fantasticni, ukljucujuci i Pocket Analogue ali necu ih kupovati jer znam da necu nista od toga igrati a ne volim kada nesto skuplja prasinu. Tako da je odluka na tebi, ako ti se zaista nesto igra iz doba GB/GBA ere, ovo sto kolege kupuju su odlicne varijanti, sve sa modovima. GBA je imao fantasticne igre.Jel gba ima toliko dobrih igara? Vidim svi se zanimate za konzolu, radite modove itd.
Šta je Vita?sto mozes da imas i na viti...?
Sve danas mozes emulirati, ko hoce da emulira nece se zajebavati sa OG hardverom definitivno.sto mozes da imas i na viti...?
I dalje mi nije jasno kako je ta igra stala na ketridz.
I dalje mi nije jasno kako je ta igra stala na ketridz.![]()