• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Aj što je everdrive skup, nego su i ips verzije konzola po 100e, biju po uši. Koliko iskošta da se to oformi, više se isplati da se kupi Analog pocket.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Jel gba ima toliko dobrih igara? Vidim svi se zanimate za konzolu, radite modove itd.
Paaaa, ima. Mislim, zavisi od toga koliko si igrao ranije. Ja sam prije par godina kupio AGS-101 jer mi je bilo ostalo par igara koje sam zelio da predjem na originalnom hardveru a nisam to stigao tokom GBA ere. Odigrao ui prodao konzolu nakon toga. Ovi posljednji retro recent getovi su fantasticni, ukljucujuci i Pocket Analogue ali necu ih kupovati jer znam da necu nista od toga igrati a ne volim kada nesto skuplja prasinu. Tako da je odluka na tebi, ako ti se zaista nesto igra iz doba GB/GBA ere, ovo sto kolege kupuju su odlicne varijanti, sve sa modovima. GBA je imao fantasticne igre.

Mislio sa da je meh konzola, zato mi cudno odjednom toliko interesovanje ovde.

mozes ali zasto se ne igrati i na original konzoli kada je vec relativno pristupacno plus ti omogucava da bude mint i da kreiras svoju ''limited edition'' kreaciju.
Uostalom tom logikom zasto bilo ko ovde skuplja uopste retro konzole kad sve moze da se emulira.

Meni je sve vise vazno da odigram igru na originalnom hardveru kako je i zamisljeno. Recimo skoro sam presao link to the past na snesu i iskustvo je bilo vrhunsko. Mnogo bolje nego na 3ds gde sam igru prvi put presao. Naravno nesto sto je ne moguce nabaviti od konzola i igara ponekad i emuliram.

Back
Top Bottom