• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Whats-App-Slika-2025-02-26-u-11-09-29-b942fb07.jpg

Rekoše mi da kec nikad nije izdat, kao trebalo je da bude gospodari jecma ili inkal a to su pokupile druge izdavačke kuće. Ako znaš šta je odštampano, javi da znam šta da tražim :D
Reprint bleksada je drastično jeftiniji nego originali kad mogu da se nađu, a ja nisam nešto specijalno osetljiv na to dok god se lepo uklapaju u ostale brojeve. Ali fino bode oči ova šestica :D

Nabavih polovan streichfett, originalni vlasnik se nikad nije cimao da instalira novi firmver a bez njega je zvucao kao pokvarena igracka, susti i krci i bas onako lose se cuo, posle apdejta ko nov :D i taman mi se fizicki uklopio u setup.
Ima beskonacnu polifoniju (128 nota!) i bas mi se svidja zvuk, evo bez prestanka se igram :D
Evo par primera kako zvuci sam i uz jos par stvari.

IMG_9826_DxO.webp

Attachments

Kompletirana kolekcija. Malo me nervira ovaj broj 6, ali šta da mu radim sad :D
Gde si se sve snabdevao? Ja sam na sajmu knjiga pokupio Jaguara i od Žibre Potkazivač i odgodu. Ovo ostalo se ne sećam da sam video uopšte.

Sambrovi su bili bas jako dugo dostupni za 1000 din ali mislim da su se konacno rasprodali. Sninkel moze lako da se nadje za 500-1000

• Like
Reactions: vix
Sve osim bleksada je kupljeno na sajmovima knjiga za 500-1000 dinara, počeo sam sa kolekcijom od jaguara kog sam kupio za 400 dinara, sećam se ko juče da je bilo a ne pre 5-6 godina :D

• Like
Reactions: vix
svaka cast za ulov. I jedna i druga igra imaju bolje verzije sada na ps4.
Ali opet nije mala stvar. Koliko si platio?

Back
Top Bottom