• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Kakav je exp? Ja useko ovo (DeathAdder v2 Pro) pre jedno tri meseca i najbolji je miš na koji sam šaku ikada naleg'o:

View attachment 3583
Nisam jos isprobao na igrama, ali pri radu i koriscenju ovih raznih funkcija, menjanje profila, sensitivity, bez tegova, jako prijartno iskustvo. Kada uzmem za primer da sam preko 10 godina furao njihov najmanji mis na svetu i da sam presao na ovog gorostasa koji mi pasuje na saku, i ne cini mi da ni posle 3/4 sata me ne bole zglobovi i ruka, na dobrom smo putu. Kada odigram neke konkretnije igre, pucacine jelte, javim utiske.

4f335c6ebc69a4b88c15c84316f3349d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Važi. Čim stigne novi pancake stepper motor za extruder, ugrađujem. Poručio pre 20ak dana, a kinezi tek jutros poslali.

Ja cekam crealityjev metalni auto level. Bl touch me je bas napatio.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Mene je BLtouch zezao zbog kabla (u sred probinga zabode i izbaci grešku). Čim sam zamenio kabl, nema više nikakvih problema sa probingom. U suštini sam zadovoljan, ali apsolutno ništa ne fali ni klonovima. Da kupujem sada, ne bih davao novac na original.

Mene je bracket zezao definitivno. A ovi koje sam printao ocigledno nisu bili savrseni pa sam batalio i vratio na rucno. Ako nisi uzeo silent motherboard, uzimaj, najbolji upgrade ikad.

Moj stigao sa 4.2.2, dobar je upgrade 4.2.7.

Zar nije 4.2.7 samo upgrade za običan Ender 3? 4.2.2 već jeste silent board. Razlika između 4.2.2 i 4.2.7 je samo u drajverima (TMC-2208 vs TMC-2225). A opet, kažu da su TMC-2225 isti kao TMC-2208, samo u drugom pakovanju.

U svakom slučaju, tiha je moja 4.2.2 ploča, ne vidim razlog da je menjam. Šta si ti dobio prelaskom na 4.2.7?

Bukvalno necujan printer, bas je znacajna razlika. E sad sto se kvaliteta tice, mislim da se tu dobija nista :)

Back
Top Bottom