• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Naplacuju li vam PDV za ovo sa kirkzz-a? ili moze da se kaze Ukrajincima da stave manju sumu na commercial invoice?
Koja su vam iskustva? (little of topic)
Hvala

Naplacuju li vam PDV za ovo sa kirkzz-a? ili moze da se kaze Ukrajincima da stave manju sumu na commercial invoice?
Koja su vam iskustva? (little of topic)
Hvala
Dosla dva everdrive-a nista dodatno nisam platio. Krikzz napise manju cenu i sve super!

Dosla dva everdrive-a nista dodatno nisam platio. Krikzz napise manju cenu i sve super!
U poslednje vreme mi skoro sve ide na carinu, makar PDV da mi uzmu.
Poslednji je wireless snes kontroler od 39$ (Cainao for special goods Aliexpress) i tu me beogradska carina udarila za 20% plus otvaranje paketa/posta.
Znam da imaju pravo ali opet ili sam nesrecan ili su se nameracili na mene. :D

Hvala na odgovoru. Razmisljam se da menjam moj kineski mega everdrive.

Poslednji je wireless snes kontroler od 39$ (Cainao for special goods Aliexpress) i tu me beogradska carina udarila za 20% plus otvaranje paketa/posta.

Pa vidi uvek postoji sansa za tako nesto. Mozda samo nisi imao srece... Na to uvek moras biti spreman xd

Nesrecan si. Meni postar donese 30 paketa odjednom vrlo cesto bez icega :)

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Ja isto nikad ne plaćam mada sam uvek ispod 50e, uključujuči ove EverDrive kertridže,
e sad čekam još da mi stigne Retrotink Mini2x (koj je 65e) da vidim kako ću tu proći..

Ja isto nikad ne plaćam mada sam uvek ispod 50e, uključujuči ove EverDrive kertridže,
e sad čekam još da mi stigne Retrotink Mini2x (koj je 65e) da vidim kako ću tu proći..
Javi kakav je mini. Meni stigao s video kabl za snes slika je odlicna!

Meni je godinama sve stizalo normalno i onda su pre jedno 2 godine odlucii sve da mi otvaraju i carine i od onda nemaju milosti. @Ivamark i ja porucimo istu stvar, njemu stigne bez carine za 5 dana, ja cekam 5 nedelja i naplate mi boga oca. Tako da nema pravila, ali iz mog iskustva kada jednom krenu da jebu slabo popustaju.

Nista, preostaje nam samo da menjamo prebivaliste i licne podatke. :)
ja uskoro menjam prebivaliste pa javljam :D

Back
Top Bottom