• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Srećan sam što sam još davnih dana batalio PC kao gaming platformu, tako da me komponente za isti, kao i njihove cene aposlutno ne interesuju. 😌

On topic, još jedan N64 (Smoke Black) u kolekciji sa Clear Purple gamepad-om, a i PS3 kolekcija mi je bogatija za dve igre (DuckTales finally 😊). CP2077 CE verovatno više i nije za ovaj thread jer sam ga dobio još negde u septembru kao preuranjeni poklon za rođendan (koji mi je btw za par dana 🥳), ali ga još nisam otpakovao.

View attachment 3225 View attachment 3226
Ima li neki razlog zasto je ta atomic purple tako dominantna boja kod kontrolera?
Primetio sam bas veliku disproporciju u odnosnu na ostale transparentne kontrolere.
A DT je cist win. Meni je bolja igra od originala, steta sto miki maus nije dobio fizicko izdanje.

Ima li neki razlog zasto je ta atomic purple tako dominantna boja kod kontrolera?
Primetio sam bas veliku disproporciju u odnosnu na ostale transparentne kontrolere.
Ne znam, ali u pravu si, što se transparentnih gamepad-ova tiče Clear (Atomic) Purple je najčešća. Postoji i Grape Purple (ili Midnight Blue u Japanu) varijanta gamepad-a, kao i konzola, ali zato ne postoji N64 konzola u Clear Purple boji (samo Grape).
BTW, ako neko ima Smoke Black gamepad za prodaju, nek' mi javi. 😉

MSRP i Srbija veze sa vezom nemaju. Plaćaš robu onoliko koliko te košta a ne koliko je proizvođač sa druge strane okeana lupio.

Kod nas su cene veće nego na zapadu, ali nam su nam barem plate manje 😂 Makes sense.
Ma znam, naravno da nece kod nas biti bas koliko je bio MSRP, ali ako je nesto recimo 100 dolara MSRP, kod nas na KP, mogao si da nadjes tipa za 100 evra, dakle bila je samo ta razlika izmedju dolara i evra, a sad stvari kostaju 2x ili 3x od svoje vrednosti, sto je dupla ili trodupla razlika.
Sad je 3090 koliko kosta, nekih 3000 evra u oglasima, a ne bi smeo da kosta vise od 1000 evra kod nas na KP, da su ona vremena pre par godina, pre nego sto su rudari zajahali.

Sa rudarima i bez njih, izgleda da se neće vratiti doba u kojem je većina stvari bila odmah dostupna za kupovini i po 'fer' cijenama.

Sa rudarima situacija je bila nategnuta ali trenutno sa manjkom čipova koji mogu da se proizvedu imamo situaciju kakvu imamo,
jednostavno potražnja je mnogo veća od ponude i za sada deluje da ni sledeće godine neće biti bolja situacija.

@Revan ali si ti pre nekoliko meseci samouvereno prognozirao, kako ce balon da pukne tamo negde oko nove godine, pa ce biti grafickih za izvoz :D

@Revan ali si ti pre nekoliko meseci samouvereno prognozirao, kako ce balon da pukne tamo negde oko nove godine, pa ce biti grafickih za izvoz :D

Jesam. Prognozirao sam da ce biti kao prethodna dva puta (2013. i 2017.), ali se to sada nije desilo/ne desava. :mad:

Evo prihvatio sam realnost, pa savetujem i drugima. Manje boli.

ddekk6.png

Last edited:
Vrh je ovo ni no kuni pakovanje za ds. Jel skupo?

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Preko CDKEY za 83 dinara. Control Ultimate Edition za GOG. Nisam ih pre koristio pa se nadam da nije neki zajeb, mada pošto je u library, verujem da će sve biti u redu.

Ne nego sam platio, sve je prošlo, skinute pare sa kartice i onda ušao na stranicu gde se reedemuju kodovi gde mi je izleteo error i stigla mi poruka da su pare refundirane.

Moguće da su se istrošili kodovi. Meni je sve prošlo bez problema, potvrda na mejl, kod u onom segmentu na profilu gde se otriva. Otišao na Gogaru zapljunuo se i eto igre u libraty, sa time što nemam još šta da je instaliram i probam dok ne sredim izbor napajanja. Muke slatke.

Ja uzeo juce Control za 83din :D uff kako dobro igra izgleda na 4k sa ray tracingom, ranije sam igrao na XSS i ovo sad je kao skroz druga igra.. doduse i Oled potpomaze sad najvise:love:..zaista predobro izgleda a i sama igra je odlicna. Prosli put sam jace od pola dogurao, sad idemo do kraja bez stajanja :D

Back
Top Bottom