• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Sećam se Kastlevanije za Mega drive full, 500 dinara lik napisao GARANTUJEM DA JE SVE ISPRAVNO, u fazonu ako se neko odluči na taj korak da kupi 2015a eh

Gameboy kamera je bilo po oglasima nekada ali ih maltene niko nije kupovao.
Jep nije bilo neke poente, mislim nema ni sada ali barem sa ips ekranima mozd covek da se zeza malo.
A i kad sam vec skupio sve koznole hajde kao da uzmem i kamericu. Ali svakako necu da placam ebay cenu za nesto sto priza 10-15 min zabave.

Jep nije bilo neke poente, mislim nema ni sada ali barem sa ips ekranima mozd covek da se zeza malo.
A i kad sam vec skupio sve koznole hajde kao da uzmem i kamericu. Ali svakako necu da placam ebay cenu za nesto sto priza 10-15 min zabave.
Fora je imati, ako naidjem javljam.

To nas je i dovelo gde smo sad
Pazi vrv si u pravu, ali moje misljenje je da je do toga doslo sto mi koji smo odrastali u vreme snesa nesa ps1 n64 itd sad ne zavisimo od mame i tate i imamo svoj dinar i onda eto kupujemo da ispinimo neke svoje decacke snove... Bar je tako u mom slucaju i naravno gomila drugih faktora. Ali ono kako meni i tebi tako svima jbg xd

Sam sam kriv upropastiću topik, al svakako poenta priče je da i tad iako sam mogao imati makar to što je bilo dostupno ovde - većinu toga ne bi uzeo ni da si mi nudio besplatno.

I onda prosto to tako gledam kad skupljam retro zapitam se da li bi tad hteo neku igru konzolu ili dodatak i zašto bi je onda sad kupio jel ja pravim muzej šta radim.

Dakle svako valja da preispita kod sebe to kul je imati šta to znači za njega al nisam ja pravio prema tebi negativan kontekst ako si pomislio sry.

Slažem se za to što si rekao ja jako volim saturn i sve što imam za njega jer ga nisam tad mogao nabaviti a prva je 3d konzola koju sam hteo

uzuIAf8.jpg

beKablz.jpg

Back
Top Bottom