obzirom za kakvu si sicu dobio oba 3ds moglo je to malo povoljnije kod preprodjaje roze 3ds na KP .
Hahahaha. Ma dacu ga ja i za stoju. Ja uvek tako stavim vecu jer svi obaraju cenu xdobzirom za kakvu si sicu dobio oba 3ds moglo je to malo povoljnije kod preprodjaje roze 3ds na KP .![]()
Oh wow, theres a thing you dont see every day
Jep nije bilo neke poente, mislim nema ni sada ali barem sa ips ekranima mozd covek da se zeza malo.Gameboy kamera je bilo po oglasima nekada ali ih maltene niko nije kupovao.
Fora je imati, ako naidjem javljam.Jep nije bilo neke poente, mislim nema ni sada ali barem sa ips ekranima mozd covek da se zeza malo.
A i kad sam vec skupio sve koznole hajde kao da uzmem i kamericu. Ali svakako necu da placam ebay cenu za nesto sto priza 10-15 min zabave.
To nas je i dovelo gde smo sadFora je imati,
Pazi vrv si u pravu, ali moje misljenje je da je do toga doslo sto mi koji smo odrastali u vreme snesa nesa ps1 n64 itd sad ne zavisimo od mame i tate i imamo svoj dinar i onda eto kupujemo da ispinimo neke svoje decacke snove... Bar je tako u mom slucaju i naravno gomila drugih faktora. Ali ono kako meni i tebi tako svima jbg xdTo nas je i dovelo gde smo sad