Platio si 1000 dolara, karticu koja treba da bude 400 dolara?96k din
Platio si 1000 dolara, karticu koja treba da bude 400 dolara?
Nadam se da si uzeo zbog rudarenja.
Ne nego je platio 800€ karticu kojoj je inače MSRP 500€+.Platio si 1000 dolara, karticu koja treba da bude 400 dolara?
Izguglao sam pre nego sto sam napisao post, tako da su moji podaci tacni, a ti odakle si izvukao taj MSRP, pojma nemam, a ni 800e ne izadje 96k, tako da ti je losa matematika.Ne nego je platio 800€ karticu kojoj je inače MSRP 500€+.
Ko kaze da ima?rudarenje me ne zanima, ali ako ti nađeš za 400$ samo napred
Ne razumem zasto je onda naduvana cena, a nije korisna rudarima?Sudeci po pakovanju - nije. Hint, LHR.
Zbog da jedu govna.Ne razumem zasto je onda naduvana cena, a nije korisna rudarima?
Ne razumem zasto je onda naduvana cena, a nije korisna rudarima?
Tnx drugar. Oled je stvarno iznad svega ostalog, ukratko@Snake1989 cestitam i nek te dobro i dugo sluzi![]()
Tako nije bilo ranije... mislim islo je sve istim putevima kao danas, ali su bile normalne cene... sve ovo je pocelo kad je rudarenje postalo popularno, obrni - okreni, iskljucivi krivci za ovo stanje su i dalje samo rudari... eventualno nedostatak chipova ili pohlepa nvidia...Zato sto graficke cim izdju iz proizvodnje [i same AIB firme su podigle cene] i dok dodju do nasih radnji moraju da prodju par distributivnih centara i carinu, a svi u tom lancu hoce da se ogrebu kada znaju da ce kad tad naici neko ko ce platiti ma koliko kostalo. MSRP se ne postuje, jer je to samo preporuka
MSRP i Srbija veze sa vezom nemaju. Plaćaš robu onoliko koliko te košta a ne koliko je proizvođač sa druge strane okeana lupio.Izguglao sam pre nego sto sam napisao post, tako da su moji podaci tacni, a ti odakle si izvukao taj MSRP, pojma nemam, a ni 800e ne izadje 96k, tako da ti je losa matematika.
Ko kaze da ima?
Mislim da je ludost podrzati ovakve cene, a nije da nisi imao na cemu da igras, ali tvoja stvar.
Ne razumem zasto je onda naduvana cena, a nije korisna rudarima?
Samo da prijavim da je Dajhard hakov'o Krejziju account.Ruku na srce, 1070 i dalje tuce sve u 1080p, tako da mi i nije hitan upgrade... bice kad budem jurio 4K.