• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Ne nego je platio 800€ karticu kojoj je inače MSRP 500€+.
Izguglao sam pre nego sto sam napisao post, tako da su moji podaci tacni, a ti odakle si izvukao taj MSRP, pojma nemam, a ni 800e ne izadje 96k, tako da ti je losa matematika.

rudarenje me ne zanima, ali ako ti nađeš za 400$ samo napred
Ko kaze da ima?
Mislim da je ludost podrzati ovakve cene, a nije da nisi imao na cemu da igras, ali tvoja stvar.

Sudeci po pakovanju - nije. Hint, LHR.
Ne razumem zasto je onda naduvana cena, a nije korisna rudarima?

Zato sto graficke cim izdju iz proizvodnje [i same AIB firme su podigle cene] i dok dodju do nasih radnji moraju da prodju par distributivnih centara i carinu, a svi u tom lancu hoce da se ogrebu kada znaju da ce kad tad naici neko ko ce platiti ma koliko kostalo. MSRP se ne postuje, jer je to samo preporuka. A kod konzola je izgleda drukcija prica, tu distribuciju rade sami proizvodjaci konzola, pa nema puno prostora da se tu neko dodatno ugradi [osim na samom kraju lanca kod samih radnji].

U krajnjem slucaju, kupice i sami rudari jer su nadjene zaobilaznice oko blokade. Najludje je sto se moze iskoristiti pun potencijal rudarenja ako se istovremeno rudare dve razlicite valute. :D

Zato sto graficke cim izdju iz proizvodnje [i same AIB firme su podigle cene] i dok dodju do nasih radnji moraju da prodju par distributivnih centara i carinu, a svi u tom lancu hoce da se ogrebu kada znaju da ce kad tad naici neko ko ce platiti ma koliko kostalo. MSRP se ne postuje, jer je to samo preporuka
Tako nije bilo ranije... mislim islo je sve istim putevima kao danas, ali su bile normalne cene... sve ovo je pocelo kad je rudarenje postalo popularno, obrni - okreni, iskljucivi krivci za ovo stanje su i dalje samo rudari... eventualno nedostatak chipova ili pohlepa nvidia...

Ruku na srce, 1070 i dalje tuce sve u 1080p, tako da mi i nije hitan upgrade... bice kad budem jurio 4K.

Izguglao sam pre nego sto sam napisao post, tako da su moji podaci tacni, a ti odakle si izvukao taj MSRP, pojma nemam, a ni 800e ne izadje 96k, tako da ti je losa matematika.

Ko kaze da ima?
Mislim da je ludost podrzati ovakve cene, a nije da nisi imao na cemu da igras, ali tvoja stvar.

MSRP i Srbija veze sa vezom nemaju. Plaćaš robu onoliko koliko te košta a ne koliko je proizvođač sa druge strane okeana lupio.

Kod nas su cene veće nego na zapadu, ali nam su nam barem plate manje 😂 Makes sense.

Srećan sam što sam još davnih dana batalio PC kao gaming platformu, tako da me komponente za isti, kao i njihove cene aposlutno ne interesuju. 😌

On topic, još jedan N64 (Smoke Black) u kolekciji sa Clear Purple gamepad-om, a i PS3 kolekcija mi je bogatija za dve igre (DuckTales finally 😊). CP2077 CE verovatno više i nije za ovaj thread jer sam ga dobio još negde u septembru kao preuranjeni poklon za rođendan (koji mi je btw za par dana 🥳), ali ga još nisam otpakovao.

N64.jpg CP2077CE.jpg

Back
Top Bottom