pričam ovo ljudima, ali mi ne veruju...uff kako dobro igra izgleda na 4k sa ray tracingom, ranije sam igrao na XSS i ovo sad je kao skroz druga igra.
pričam ovo ljudima, ali mi ne veruju...uff kako dobro igra izgleda na 4k sa ray tracingom, ranije sam igrao na XSS i ovo sad je kao skroz druga igra.
Kad shill-uješ jako za štap i kanap.pričam ovo ljudima, ali mi ne veruju...
IMHO, najlepsha RT igra, tj. igra u kojoj je najbolje iskorishten RT. Uzhivaj, zabavna je igra.Ja uzeo juce Control za 83dinuff kako dobro igra izgleda na 4k sa ray tracingom, ranije sam igrao na XSS i ovo sad je kao skroz druga igra.. doduse i Oled potpomaze sad najvise
..zaista predobro izgleda a i sama igra je odlicna. Prosli put sam jace od pola dogurao, sad idemo do kraja bez stajanja
![]()
PotpisujemIMHO, najlepsha RT igra, tj. igra u kojoj je najbolje iskorishten RT. Uzhivaj, zabavna je igra.
Consolemania na kp. Ili vidi sa nekim drugim utajivacem poreza sto dovlaci sa ipon.hu da ti uveze, ako vec neces da placas cenu u radnji.@Zegota Razmišljam se da uzmem ili paket Joy-Cona ili Pro kontroler, baš te koje si slikao. Gde si ih kupio?
Kako sam uzeo joy-con u ruke, tako sam poručio pro kontroler. Ok su i wireless adapteri ako hoćeš neki drugi kontroler da koristiš.Od njega sam mislio i ja da poručim. Hvala ti. Po tvom mišljenju, da li uzeti JoyCon paket + grip ili Pro kontroler? Zgodno je imati 4 Joy-Cona za local multiplejer. Sa druge strane, Pro je udobniji, lakše se puni i ima dužu autonomiju.