• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Bilo je veselo oko njega jer je stigao ostecen u transportu sto naravno kuriri nema sanse da ikada priznaju, ali sam ga opravio :D

*edit* boze kreten, sad sam tek "otkrio" da ps2 i ps3 koriste isti video kabl... samo tako cu da nakacim trojku na monitor sada :D

Ne saljite katodne monitore putem kurirskih sluzbi tek tako:

Nema mnogo poente kaciti PS3 na SD PVM posto PS3 ne podrzava 240p rezoluciju (ako hoces da igras PS1 igre). Takodje, PS3 analogni video signal nije bas najbolji.

Lista 480i PS1 igara: https://shmups.system11.org/viewtopic.php?f=6&t=54382

Od konzola koje imaju analogni video out, Wii U, Xbox 360 i originalni Xbox ne podrzavaju 240p rezoluciju ako nekoga interesuje emulacija. Dreamcast, PS2, GameCube, PSP i Wii podrzavaju.

Game Boy Pocket Off-White i Clear Purple, kao i Game Boy Pocket Camera.
Ako neko slučajno ima ekran viška ili polarizator za GBP, da sredim ovaj Off-White, neka javi. :)

f335515194a670aa84caad57d926d633.jpg

Last edited:
Wii je vrh pvm emu masina

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Sve sam prekopao kuci i izgleda da nemam kompozitni kabl za Wii, moracu da nabavim :/
U medjuvremenu sam kacio i NES matori (stajao godinama u ormanu, sav je nikakav ali planiram da ga detaljno restauriram) i radi k'o nov, veoma lepu sliku daje (i ima mono audio sto je sjajno) :D

1636546813565.png

Btw, ideje kako da downmixujem audio u mono? Nesam skolovao

Imam ga dugo, za koliko kosta i koliki je, sasvim ok.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Nisam ni znao za postojanje ove vrhunske tastature.

Koliko drži baterija?
Posle 4 dana intezivnog koriscenja baterija je spala za 1% ili 2%. Baterija drzi oko 5 meseci bez rgba, sa rgbom na minimumu (25% jacine) oko par dana, sa max osvetljenjem (100%) nesto malo tipa dan ili tako nesto. (tako barem reklamiraju).
Puni se preko USB kabla ne znam koliko traje punjenje posto mi je jelte na 98% trenutno.

Last edited:
Back
Top Bottom