• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Stigao mi i ekran danas! Nekako sam uspeo da ga zamenim, nemam bas iskustva u lemljenju (a generalno ni u rasklapanju konzola) ali nije tesko za pocetnika.
Negde citah da mozda nece da radi sa flashcartom, ali zapravo radi fantasticno, cak mi se cini da manje vuce struje tj moze da se butuje sa manje punim baterijama :D

Iskoristio sam priliku da ga kompletno rasklopim i ocistim (i operem sta sam mogao), tako da je sad prakticno kao nov, a kupljen je tamo devedeset osme :D

1635355785618.jpg

Svaka cast, ja sam samo dobacio do 7 i dve knjige su isle bratu.

Od danas sam ponovo clan gradske biblioteke, pa cu se cimati ponovo po knjige u narednom periodu.

Ne znam kako hendlujes sa vremenom, ovoliko strana procitam u najboljem slucaju skoro dve godine.

Danas sam naleteo i na originalnu Dinu, koliko su slova sitna u tom izdanju. Nisam brojao koliko ima strana, odmah me to odbije. Zato ne citam Vulkanova izdanja.😄

I ja sam planirao tako 6-7 knjiga, ali onda sam video akcije 3 knjige za 500 dinara u Laguni i Čarobnoj knjizi i ovog puta zapravo našao nešto što me zanima na toj akciji, pa sam tako uzeo 6 knjiga za svega jednu crvenu :)

I meni će verovatno trebati dugo da ovo pročitam, ali lepi popusti pa da nakupim.

Ljudovi, ima li neko ovaj preciscivac? Je l' ste zadovoljni?
Imam ja dva komada 3C. Kupih pre par meseci. Iskren da budem, ne vidim neku razliku sa i bez prečišćivača. :/

verovatno zavisi i koliko se vetri. ne postoji uredjaj koji moze da precisti zagadjenje celog grada.

Imam ja i 3c i 3h, zadovoljan sam, lakše se diše.
kolika je razlika u racunu za struju pre i posle kupovine uredjaja?

249911847_630032648194096_2507153013847424884_n.jpg

Poslednji dan popusta na digitalnom sajmu knjiga. Lomatao sam se danas jer me je dosta knjiga interesovalo, i na kraju je pobedio Pinčon. Duga Gravitacije važi za jedan od najboljih i najbitnijih romana post modernističkog stila pisanja. Ima mnoštvo ljudi koji tvrde da su je pročitali, ali lažu kao pseta. Drugar mi je pre par na kvarno ubacio Pinčona u režim čitanja i do sada sam pokidao najbitnija dela Objava broja 49 (maltene Pinčon lajt, ako želite da uđete u um ovog čoveka, ludaka, ovo je super početak jer je kratko i slatko jebe pisanije) V (jedini roman gde sam bio zadivljen stilom pisanja i nizom referenci, pride najbolje nazvani likovi ikada, u bilo kojem romanu. Jebao je uzduž i popreko sa raznim vremenskim linijama i naučio nas nešto o ljudskoj istoriji i na šta smo sve spremni i Pinčon je pokazao blistavo grozan um koji je bio internet pre interneta. Umalo nisam digao ruke, posle dva i po meseca čitanja sa pauzama. Pobedio sam ga i isplatilo se, nije za svakog, ali ko preživi postaće čovjek i junak) Skrivena Mana (maltene Pinčon lajt, brat Paul Thomas Anderson režirao film, pošto u vreme izlaska filma nisam čitao Pinčon, sve mi je to delovalo zbrda zdola, ali posle čitanja knjige amigdala mi se uplalila i shvatio sam da je čovek odradio 1-1 adaptaciju sa manjim izmenama pri kraju. Isto toplo preporučujem ako volite Kaliforniju, zavere, masovnog hipi ludilo i prolazak jednog doba)

I za kraj ostaj Duga Gravitacije, white whale, holy grail, poželite mi sreću jer ću ovog debeljka da krenem da kidam kada završim Kapitol Dinu. Ako me ne bude bilo neko vreme ili sam poludeo od čitanja, ili pišem svoje teorije zavera, realnosti, gliča u matrici.

Ja sam najviše uzeo zbog mačke, odnoso alergije, i tu baš pomaže.

@drablj nemam pojma, nisam primetio neka odstupanja, mislim da troše baš sitno.
Uzmi i neki robot usisivac, isto zivot spasava od macaka.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Troše baš malo, zanemarljivo. Nisam merio, pa ne znam zasigurno, ali računam nekih 20-30W.
pa nema tu šta da troši struju, jedan plastični ventilator i mali kontroler :)

ja imam mi pro, al mi stan gleda na dvorište sa ogromnim drvetom pa i nije neko zagađenje.

verovatno zavisi i koliko se vetri. ne postoji uredjaj koji moze da precisti zagadjenje celog grada.

kolika je razlika u racunu za struju pre i posle kupovine uredjaja?
Imam pro već preko 2 godine, radi odlično. Čisti vazduh, uvek se aktivira posle otvaranja prozora, kuvanja ili inhaliranja. Ne daj bože neko cigaru da zapali - pokušaće da poleti 😂

Nema računa za struju to je samo ventilator u kutiji (sa filterom), troši manje nego sijalica. Ono što će te zaboleti je cena filtera. Ja ih menjam jednom godišnje a koštaju 50e komad.

Back
Top Bottom