• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Uzecu ovo su stare. Inace ko ima gg nek ga otvara cure kondenzatori ko fontane. :D

Pod uslovom da vec nisu skroz iscurili :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Ma da, gamegear ima bas poznato lose kondenzatore, ali realno svi elektroliticni kondenzatori ce pre ili kasnije iscureti na svim konzolama, cak i oni kvalitetni. Cari kolekcionarstva.

Pod uslovom da vec nisu skroz iscurili :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Kod mene su bukvalno svi na ploci otisli. Sreca pa nije jos ostetilo plocu posle alkohola bice kao nova ploca. Samo valja zameniti sve kondenzatore. :D

Kod mene su bukvalno svi na ploci otisli. Sreca pa nije jos ostetilo plocu posle alkohola bice kao nova ploca. Samo valja zameniti sve kondenzatore. :D
Samo ti to sve valjano oribaj, ako treba par puta

Nisam znao da su kondenzatori toliko kritični kod GG. Jel je ova ponuda onda okej? Da li su ovo simptomi loših kondenzatora kod GG?
https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/sega/sega-game-gear-konzola/oglas/125196086

Ne znam koliko je pametno uzimati Sandersona na srpskom, mislim da su iz Lagune rekli da ne planiraju da izdaju posle treće knjige jer im je skupo da kupuju prava, a ne prodaje se tako dobro.

Je l' se zna za Aberkrombijevu poslednju trilogiju (pocinje sa Malo mrznje), hoce li to prevesti do kraja?

Ne znam koliko je pametno uzimati Sandersona na srpskom, mislim da su iz Lagune rekli da ne planiraju da izdaju posle treće knjige jer im je skupo da kupuju prava, a ne prodaje se tako dobro.
Da, znam da su prestali. Ali reko ajde da uzmem i drugi deo, kad već imam prvi, dok se nije rasprodalo. A možda i obnove ugovor ili neko drugi preuzme serijal :) Biće zeznuto pohvatati sve pojmove ako nastavim serijal na engleskom.

Je l' se zna za Aberkrombijevu poslednju trilogiju (pocinje sa Malo mrznje), hoce li to prevesti do kraja?
To i mene zanima. Nadam se da hoće kad su preveli sve od njega do sad.

Last edited:
Biće zeznuto pohvatati sve pojmove ako nastavim serijal na engleskom.
progledaces ako predjes na engleske knjige. svaki pojam zapravo ima smisla, dok na srpskom je nezahvalno ovaj univerzum prevoditi

NNNNNIIIIINNNNNTTTTTEEEEENNNNNDDDDDOOOOO!!!

m8Hmhe1.jpeg

Nabavka sa ''sajma knjiga''
View attachment 3186
Kolika grdosija ovo Uporište sunce ti...

Svaka cast, ja sam samo dobacio do 7 i dve knjige su isle bratu.

Od danas sam ponovo clan gradske biblioteke, pa cu se cimati ponovo po knjige u narednom periodu.

Ne znam kako hendlujes sa vremenom, ovoliko strana procitam u najboljem slucaju skoro dve godine.

Danas sam naleteo i na originalnu Dinu, koliko su slova sitna u tom izdanju. Nisam brojao koliko ima strana, odmah me to odbije. Zato ne citam Vulkanova izdanja.😄

Back
Top Bottom