Ma da, gamegear ima bas poznato lose kondenzatore, ali realno svi elektroliticni kondenzatori ce pre ili kasnije iscureti na svim konzolama, cak i oni kvalitetni. Cari kolekcionarstva.Pod uslovom da vec nisu skroz iscurili
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Da li misliš na ove Ladda od 2450mAh?Uzimaj sivu ladu, to je eneloop
Kod mene su bukvalno svi na ploci otisli. Sreca pa nije jos ostetilo plocu posle alkohola bice kao nova ploca. Samo valja zameniti sve kondenzatore.Pod uslovom da vec nisu skroz iscurili
Samo ti to sve valjano oribaj, ako treba par putaKod mene su bukvalno svi na ploci otisli. Sreca pa nije jos ostetilo plocu posle alkohola bice kao nova ploca. Samo valja zameniti sve kondenzatore.![]()
Da.Da li misliš na ove Ladda od 2450mAh?
Da, znam da su prestali. Ali reko ajde da uzmem i drugi deo, kad već imam prvi, dok se nije rasprodalo. A možda i obnove ugovor ili neko drugi preuzme serijalNe znam koliko je pametno uzimati Sandersona na srpskom, mislim da su iz Lagune rekli da ne planiraju da izdaju posle treće knjige jer im je skupo da kupuju prava, a ne prodaje se tako dobro.
To i mene zanima. Nadam se da hoće kad su preveli sve od njega do sad.Je l' se zna za Aberkrombijevu poslednju trilogiju (pocinje sa Malo mrznje), hoce li to prevesti do kraja?
Igru prestola chitao na srpskom prve dve knjige, a onda kupio sve na engleskom...pa ponovo od prve chitaoBiće zeznuto pohvatati sve pojmove ako nastavim serijal na engleskom.
progledaces ako predjes na engleske knjige. svaki pojam zapravo ima smisla, dok na srpskom je nezahvalno ovaj univerzum prevoditiBiće zeznuto pohvatati sve pojmove ako nastavim serijal na engleskom.
Another oneNNNNNIIIIINNNNNTTTTTEEEEENNNNNDDDDDOOOOO!!!
![]()