Nephodno je i WebOS iskustvo da bi glas bio potpuno objektivan.Mogu glasati samo oni koji su koristili Symbian 1, Windows Phone/Mobile, Android i iOS uređaje u nekom trenutku.
Nephodno je i WebOS iskustvo da bi glas bio potpuno objektivan.Mogu glasati samo oni koji su koristili Symbian 1, Windows Phone/Mobile, Android i iOS uređaje u nekom trenutku.
Nephodno je i WebOS iskustvo da bi glas bio potpuno objektivan.
Au. Blast from the past. Svojevremeno sam hteo da kupim Palm Pre.Nephodno je i WebOS iskustvo da bi glas bio potpuno objektivan.
Mogu da glasaju samo oni koji su presli DoomRPG na Java telefonu.Mogu glasati samo oni koji su koristili Symbian 1, Windows Phone/Mobile, Android i iOS uređaje u nekom trenutku.
Kad bi se gledali samo neki procenti u specifikaciji (nešto vs. nešto) koji su samo mrtvo slovo na papiru neko bi možda i pomislio da je tako, ali svakako nije. Takva poređenja su stvarno teška smejurija, mislim jedan mikrofon više i 0.2 novija USB verzija.Samsung S23 Ultra briše pod sa jabukom tu nema priče
Kamera brt kamera jebena, to ti je najbitnije kod telefona.i pored svega toga, ne uspeva da napravi bolje fotke i clipove od ajfora![]()
Brt jebena tastatura na ajfonu ono je debilno,čitav proces traženja fajlova itd je kretenski napravljen na ajfonu.Kad bi se gledali samo neki procenti u specifikaciji (nešto vs. nešto) koji su samo mrtvo slovo na papiru neko bi možda i pomislio da je tako, ali svakako nije. Takva poređenja su stvarno teška smejurija, mislim jedan mikrofon više i 0.2 novija USB verzija.Niti je SD 8 Gen. 2 brži od A17 Pro, niti je main kamera bolja od one na Pro Max-u.
Meni nije jasno kako neko moze da poredi Iphone vs Android u kategoriji koji je bolji ni hardverski ni softverski nisu za poredjene,jedino kamera moze zvuk i ekran.mada mozda ni to ne bi trebalo.poredi brate ko ima isti hardver i softver ili bar android vs android..to je neko moje misljenje
nope.Koristim uporedo oba jedan za posao jedan privatno i kod svakodnevnih stvari je ios sistem jednostavno retardiran.