• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

"We revoliutionized the way people see USB C in their phones."

Proceeds to provide different types of USB C among the lower and upper variants (2.1 in 15 and 15+)

Gledao juce sta da uzmem u Yetelu, flagshipovi ne da su preskupi nego zlo, na kraju uzeo A54 8/128...mislim da za te novce, 33000din se nisam zeznuo...

I ok je cena. Uz koji paket je to?
Total 40. Pretplata 2600 a tel 1400. Ranije sam imao Total Data neki, dal se tako zvao nisam siguran, sto mi je taman odgovarao,bio oko 1500din, ali vise tog paketa nema i morao sam najmanje na ovaj da predjem.

Imam kod mene u radnji one Flip telefone, tacnije Samsungov model, imao sam prilike malo da ga testiram, pa da iznesem par utisaka.

Preklapanje je simpaticno, ne smeta nista da se uradi taj pokret, ok mi je i ono malo ekrance sto izadje kad se sklopi, pa mogu da se vide notifikacije i tako nesto sitno, svidja mi se i kad se sklopi do pola sto se menja mod kamere, ima tu zanimljivih funkcija.

Pre svega me je zanimala linija koliko smeta, sto je na sred ekrana i odgovor je - ne smeta mi uopste.

Dal se vidi? da, vidi se, ali samo pod odredjenim uglom i ako pada neka svetlost na njega, ali onako kako ga koristis, centrirano, tad se ta linija apsolutno ne vidi i ne smeta.

Dal se oseti? da, oseti se pod prstima kad prelazis po tom delu ekrana, ali kao sto rekoh ne smeta mi, niti ce ti prsti cesto zavrsiti bas na tom delu ekrana...

Generalno pozitivni utisci, svakako dobar uredjaj, bolji nego sto sam ocekivao, krivo mi je sto nemamo Fold da i to isprobam, jer to me mnogo vise zanima.

"What is Legacy Game Management? The most successful mobile games are supported for years. The old adage in the industry is that once a game launches, that’s when the real work starts. But while some blockbuster games can last the test of time, not all titles can match that level of success. Most are managed over time, either through steep or steady decline, until it’s either time to launch something new or an even more successful title takes priority.

Legacy Game Management is the process of rejuvenating games that seemingly have their best days behind them and perhaps no longer receive significant UA and updates. They still have an audience and paying users, but are either experiencing a long-term downward revenue trend, or the developer has chosen to focus resources on other, potentially more profitable projects."

Ni Gugl nije cvecka, svaka serija neki novi problem, ja kad sam 6-cu PRO uzeo, nije mu radio wi-fi, prekidao stalno... sva sreca uspeh preko reklamacije da povratim pare i uzeo Samsung-a koji brise pod sa iPhone-om, a da ne pricamo sta radi sa Guglom...

Kad vidim da Galaxy A05 i S23 Ultra imaju isti OS i isti 'skin' bude mi loše. Sve isto k'o na svakom MIUI-ju.
Plus bezobrazluk sa Snapdragon-om u EMEA regijama.

Kad vidim da Galaxy A05 i S23 Ultra imaju isti OS i isti 'skin' bude mi loše. Sve isto k'o na svakom MIUI-ju.
Plus bezobrazluk sa Snapdragon-om u EMEA regijama.

Što? Kao neko ko radi sa Samsung A telefonima svih nivoa mogu reći da UI radi više nego pristojno na svim platformama. Naravno ako su ti očekivanja u nivou sa klasom.
Ako ciljaš da mora da postoji elitistička razlika... nemam mnogo toga da kažem o tome što bi napisao ovde a da ne budem banovan.

Back
Top Bottom