• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Ni Gugl nije cvecka, svaka serija neki novi problem, ja kad sam 6-cu PRO uzeo, nije mu radio wi-fi, prekidao stalno... sva sreca uspeh preko reklamacije da povratim pare i uzeo Samsung-a koji brise pod sa iPhone-om, a da ne pricamo sta radi sa Guglom...
Daj Krejzi prestani barem nekad u svojim izjavama da opravdavaš svoj nick. Da li si realan sa takvih izjavama? :unsure: Samsung briše patos sa Apple-om i Google-om, EJ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA x 1000000000000. 😂😂😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣 Kupio si S22, super nek' te lepo služi, ali to ne znači da je Samsung pravi najbolje telefone zato što ga imaš, jer jednostavno nije tako. Naravno, ne kažem da su loši, daleko od toga, ali svakako ne brišu patos sa konkurentnim modelima.

Last edited:
@TwiSteR sta da ti kazem na to sto si napisao, osim da je ocigledno da vec par godina ne pratis mobilnu scenu ili si neki apple fan boy, nemam ja sta da se sa tobom ubedjujem, mozes da mislis sta god hoces, ali cinjenice su cinjenice i da ti ne nabrajam sta sve Samsung ima bolje od iPhone-a, jednostavno nije vredno mog vremena i energije, jer te cinjenice ne mogu da se pobiju, moze samo da se lupa kontra, ali nemam zivaca za to, malo se informisi i pogledaj kako sta i zasto, ali da, Samsung je jos pre godinu, dve prestigao iPhone, i od tad samo pravio vecu razliku.

@Omega verovatno jeste i apsolutno mu nista ne fali, nikad nije ni stucnuo sta god radio na njemu, leti, nije usporio evo vec skoro godinu dana kolko ga imam... radi kao prvi dan.

Možeš li nov S23 kupiti na crno na buvljaku u Zanzibaru i ostvariti garanciju u Beogradu bez računa? Kod Apple-a može uredno.

@TwiSteR sta da ti kazem na to sto si napisao, osim da je ocigledno da vec par godina ne pratis mobilnu scenu ili si neki apple fan boy, nemam ja sta da se sa tobom ubedjujem, mozes da mislis sta god hoces, ali cinjenice su cinjenice i da ti ne nabrajam sta sve Samsung ima bolje od iPhone-a, jednostavno nije vredno mog vremena i energije, jer te cinjenice ne mogu da se pobiju, moze samo da se lupa kontra, ali nemam zivaca za to, malo se informisi i pogledaj kako sta i zasto, ali da, Samsung je jos pre godinu, dve prestigao iPhone, i od tad samo pravio vecu razliku.
Ne bih ni ja imao šta drugo tebi da kažem za ovo što si napisao, osim da nastavim da se smejem takvim izjavama. 🤣 Ako bi udostojio i prosvetlio nas koji nismo toliko dobro obavešteni kao ti i ne pratimo toliko mobilnu scenu i rekao šta sve to Samsung ima bolje od iPhone-a? Eto navedi barem nešto, jer ne bih da ti oduzimam previše dragocenog vremena.

Možeš li nov S23 kupiti na crno na buvljaku u Zanzibaru i ostvariti garanciju u Beogradu bez računa? Kod Apple-a može uredno.
E pa lepo ako je to nekome bitno, eto bar nekog poena i za iphone, da ne bude ubedljiv poraz.

Ne bih ni ja imao šta drugo tebi da kažem za ovo što si napisao, osim da nastavim da se smejem takvim izjavama. 🤣 Ako bi udostojio i prosvetlio nas koji nismo toliko dobro obavešteni kao ti i ne pratimo toliko mobilnu scenu i rekao šta sve to Samsung ima bolje od iPhone-a? Eto navedi barem nešto, jer ne bih da ti oduzimam previše dragocenog vremena.
A koje vas? svidja mi se to sto predstavljas ko da je vecina na tvojoj strani, kako bi delovalo da si upravu, idi bolje preprodaj nesto 😅
Apsolutno mi ne pada na pamet da trosim vreme da ti nabrajam sta sve Samsung ima bolje, ko da i sam ne umes da otvoris GSM Arenu i uporedis specifikacije?
Tim pre sto ce sve ovo uskoro biti obrisano, ja bih ti odgovorio na to, samo ako bi se opkladili u 100 evra, da bar imam neke koristi od svog truda ili sto bi se reklo - stavi pare tamo gde su ti usta.

pustam jos sat vremena da stoji ova rasprava i onda brisem sve sto je zatrovalo recent get temu. hvala
Eventualno može da se prebaci u thread o mobilnim telefonima, pa možda Krejzi nekad kad bude imao više vremena navede sve prednosti Samsung telefona nad konkurencijom. A može i da se briše, nije da bi se proputika neka bitna informacija.

@2CR4ZY Ne preprodajem ja ništa, već prodajem svoje stvari koje mi više ne trebaju. Imaš neki problem sa tim? :unsure: Idi slikaj Mesec sa tim nadmoćnim Samsungom. 😄

Last edited:
Eventualno može da se prebaci u thread o mobilnim telefonima, pa možda Krejzi nekad kad bude imao više vremena navede sve prednosti Samsung telefona nad konkurencijom
Mogu ja to da uradim, kad budem imao vremena i volje, iako je uzaludan posao, jer ti sigurno neces reci da tako je, upravu si... to je u startu mlacenje prazne slame, ali posto su cinjenice u pitanju, ja cu to da okacim za one koji imaju oci, pa mozda nekom i bude korisno, posto tebi sigurno nece, jer ti si unapred opredeljen... i to necu cak ni da pisem ponovo sve iznova, vec su ako uspem da nadjem da iskopiram jedan svoj stari post na fejsu, jer sam vec pisao o tome nasiroko...
@2CR4ZY Ne preprodajem ja ništa, već prodajem svoje stvari koje mi više ne trebaju. Imaš neki problem sa tim? :unsure: Idi slikaj Mesec sa tim nadmoćnim Samsungom. 😄
Nemam nikakav problem, zezam te malo, to jest vracam, jer ti to redovno radis, a i sam znas za onu izreku, doduse o devojkama, ali savrseno primenljiva - ti bi da 'ebes, a da ti ne udje... e pa ne moze, ako oces da 'ebes, mora i da ti udje...

Jel na Samsung flagshipovima rijesen problem uzasne baterije? Ako nije onda moze samo da brise patos.

Od recent get-a do sexualnog sadržaja... Priceless! 😄
Nemam nikakav problem, zezam te malo, to jest vracam, jer ti to redovno radis, a i sam znas za onu izreku, doduse o devojkama, ali savrseno primenljiva - ti bi da 'ebes, a da ti ne udje... e pa ne moze, ako oces da 'ebes, mora i da ti udje...
Vi zezate nas, mi zezamo vas, u zezanju je spas! :cool:

Jel na Samsung flagshipovima rijesen problem uzasne baterije? Ako nije onda moze samo da brise patos.
Jeste u Snapdragon varijantama. Ko hoće Galaxy trebao bi uzeti S23 jer tu nema lutrije sa SoC-om, ali izgleda da se vraća sa S24 serijom.

Mogu glasati samo oni koji su koristili Symbian 1, Windows Phone/Mobile, Android i iOS uređaje u nekom trenutku.
Da slikam sve odjednom? :D iphone kec najbolji iphone a motorola mpx 200 najkul :)

Izgleda ce s23 fe biti exynos, cigani.

Do ove godine sam imao jedno 10 godina pauze sa Samsung, stvarno su apovali svoj gejm. Ne znam kako bih koristio neko fon sad bez zezalica u goodlocku.

Sent from my Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Da slikam sve odjednom? :D iphone kec najbolji iphone a motorola mpx 200 najkul :)

Izgleda ce s23 fe biti exynos, cigani.

Do ove godine sam imao jedno 10 godina pauze sa Samsung, stvarno su apovali svoj gejm. Ne znam kako bih koristio neko fon sad bez zezalica u goodlocku.

Sent from my Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk
U to doba sa mpx220 sam izgledao kao carobnjak u odnosu na druge vlasnike "obicnih" telefona :D

Back
Top Bottom