• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
9,432
Kao sto sam naslov kaze ovo je generalna tema namenjenja vestima, glasinama, recenzijama i savetima oko kupovine mobilnih telefona i tablet uredjaja.

Juce je zvanicno prikazan novi Galaxy model za 2021 godinu.

Last edited:
Izasle su cene kod nas. Jezivo.

8580ba791f7b481076b8b2d6c535b083.jpg

f5ebea33ca049b3fcbe280403b7eae75.jpg

Koliko vidim nista se nije promenilo oko ove dve stavke koje me najvise nerviraju kod samsunga, ovaj klizak obli dizajn gde telefon kliza iz sake cim se malo oznoji i baterija koja ne moze da izdrzi dan ako se odgleda epizoda necega pa jedan duzi video poziv i browsing. Verovatno menjam tabor za par meseci kad istekne ugovor, specs svih aktuelnih modela su ionako odavno iznad mojih potreba tako da me zanima samo kako mi odgovaraju u koriscenju

Ja sam ženi uzeo, s20. Meni se bas sviđa telefon, al i ona sprzi bateriju za 1 dan. Što se klizanja tiče uzeli smo masku neku bas duboku, al isti problem imam ja sa P30 bez maske ne možeš da ga ostaviš nigde da ne sklizne.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ja sam ženi uzeo, s20. Meni se bas sviđa telefon, al i ona sprzi bateriju za 1 dan. Što se klizanja tiče uzeli smo masku neku bas duboku, al isti problem imam ja sa P30 bez maske ne možeš da ga ostaviš nigde da ne sklizne.

Svaki telefon ima taj problem, ja kad sam uzeo soni sam odlepio od toga. Stavim ga na sto na sred stola i on ide :D hahaha, a mrzim maske nikad ne stavljam. Onda sam nasao one likove u bgu mobile outfiters sto ti coatuju telefon, pa sam to odradio, nije sjajno, ali je najbolje sto moze po mom ukusu.

joj to coatovanje mi je tako jeftino, bas ubije premium osecaj, narocito na sony telefonima

Ako mislite na one folije mi smo P30 prekrili tim, al je pri padu sa pola metra ekran pukao lagano, bačeni 4k :/

Ako mislite na one folije mi smo P30 prekrili tim, al je pri padu sa pola metra ekran pukao lagano, bačeni 4k :/

Folija koja ti oblozi ceo telefon da se ne grebe, mada je meni ispadao milion puta i nista mu nije bilo, sem jednom kad je sa 10 cm pao bas na dugme za kameru koje se sjebalo :/ Sem toga radi folija posao za moje potrebe i vise nego odlicno, samo je dizajn cutova uzasan.

Ja imam hydrogel foliju preko celog fona al opet nosim case, ne bi preziveo bez toga. Mada svidjaju mi se novi 6.5+ 21:9 il sta god telefoni, nisi previse uski.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Posto jedno vreme gledam opise raznih kineskih emulation handheld-a u mojim satima i satima gledanja videa oko toga nabasao sam i na razna testiranja emulatora za Android i odusevio se :D Znaci nije normalno sta sve moze da se potera. Na mom 2 godine midrange cipsetu Snapdragon 636 sam pokrenuo jebeni 3DS emulator i 30fps igre rade vecim delom full speed, znaci ostao sam bez reci :D

Sada planiram neki malo jaci fon da uzmem umesto da vijam prenosne konzole :D Merkam Mi 9T Pro(K20 Pro) ima Snapdragon 855 koji moze da tera i neke manje zahtevne Switch igre ahahaha. Jeste trenutno je Switch emulator neko kinesko govno koje te tera da kupis njihov gamepad da bi radio, al bice kasnije sigurno i normalne verzije. Takodje PS2 skoro sve igre rade full speed, znaci bas sam impresioniran :D

Uz ovako nesto super stvar, uopste ne bi ni stavljao SIM karticu u njega :)

Ja imam hydrogel foliju preko celog fona al opet nosim case, ne bi preziveo bez toga. Mada svidjaju mi se novi 6.5+ 21:9 il sta god telefoni, nisi previse uski.

Pa 5 mm je razlika koliko sam video tipa moj Soni u odnosu na konkurenciju, a izgleda kao daje 5 cm kad uporedis u ruci.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Pa to. Poco 1 6.2 i osecaj da je bas mali, poco 2 6.6x i osecaj da je ogroman :D

Nije mi max ili prvi mate al osecam kao da jelte ima :D

Posle Huawei-a dosao i Xiaomi na red :S

Meh, zabranili investicije, tragic :D

Meh, zabranili investicije, tragic :D

To je first step, tako je bilo i sa Huaweijem prvo zabrana investicija pa onda je isla zabrana uvoza i na kraju Google Store/apps ban.

Dobar deo modela ni ne zavrsi u us sto se xiaomija tice. Not gonna be a problem za nas evropske paore.

Back
Top Bottom