Nephodno je i WebOS iskustvo da bi glas bio potpuno objektivan.Mogu glasati samo oni koji su koristili Symbian 1, Windows Phone/Mobile, Android i iOS uređaje u nekom trenutku.
Nephodno je i WebOS iskustvo da bi glas bio potpuno objektivan.Mogu glasati samo oni koji su koristili Symbian 1, Windows Phone/Mobile, Android i iOS uređaje u nekom trenutku.
Nephodno je i WebOS iskustvo da bi glas bio potpuno objektivan.
Au. Blast from the past. Svojevremeno sam hteo da kupim Palm Pre.Nephodno je i WebOS iskustvo da bi glas bio potpuno objektivan.
Mogu da glasaju samo oni koji su presli DoomRPG na Java telefonu.Mogu glasati samo oni koji su koristili Symbian 1, Windows Phone/Mobile, Android i iOS uređaje u nekom trenutku.
Kad bi se gledali samo neki procenti u specifikaciji (nešto vs. nešto) koji su samo mrtvo slovo na papiru neko bi možda i pomislio da je tako, ali svakako nije. Takva poređenja su stvarno teška smejurija, mislim jedan mikrofon više i 0.2 novija USB verzija. Niti je SD 8 Gen. 2 brži od A17 Pro, niti je main kamera bolja od one na Pro Max-u.Samsung S23 Ultra briše pod sa jabukom tu nema priče
Kamera brt kamera jebena, to ti je najbitnije kod telefona.i pored svega toga, ne uspeva da napravi bolje fotke i clipove od ajfora
Brt jebena tastatura na ajfonu ono je debilno,čitav proces traženja fajlova itd je kretenski napravljen na ajfonu.Kad bi se gledali samo neki procenti u specifikaciji (nešto vs. nešto) koji su samo mrtvo slovo na papiru neko bi možda i pomislio da je tako, ali svakako nije. Takva poređenja su stvarno teška smejurija, mislim jedan mikrofon više i 0.2 novija USB verzija. Niti je SD 8 Gen. 2 brži od A17 Pro, niti je main kamera bolja od one na Pro Max-u.
Meni nije jasno kako neko moze da poredi Iphone vs Android u kategoriji koji je bolji ni hardverski ni softverski nisu za poredjene,jedino kamera moze zvuk i ekran.mada mozda ni to ne bi trebalo.poredi brate ko ima isti hardver i softver ili bar android vs android..to je neko moje misljenje
nope.Koristim uporedo oba jedan za posao jedan privatno i kod svakodnevnih stvari je ios sistem jednostavno retardiran.