U Xiaomijev-om OS-u mi je jedino uvek smetalo što nasilno nerazumno gasi aplikacije koje trenutno nisu na ekranu da bi praznio RAM što je totalni debilizam kod današnjih telefona jer većina imaju puno RAM-a i zapravo najčešće tako brže troši bateriju i usporavaju telefon jer se tokom multitaskinga stalno pale aplikacije koje se često koriste umesto da budu u RAM-u. Jel i dalje tako?JBG. Policija je poznata po tome da vraća telefone ali da se ne maltretira ničiom što je ispod prilično visokog cenovnog ranga
Elem, Koliko para bi odvojio za tel?
Pogledaj POCO F5 (ima 3.5mm)/F6/F6Pro. Naravno to ako možeš da svariš xiaomijev HYPER OS i tripove sa puštanjem reklama u nekim programima poput file managera.
Samo napomena: 8sGen3 je performansama između 8Gen1 i 8Gen2, pogotovo u situacijama kad je GPU važan.Po svemu što vidim za mene je od navedenih telefona najbolji Poco F6 (ima noviji chipset od F6 Pro, zapravo sve je bolje osim kamere koja je na oba telefona loša ali mene to ne zanima).
Samo napomena: 8sGen3 je performansama između 8Gen1 i 8Gen2, pogotovo u situacijama kad je GPU važan.
Aha, 8sGen3 nije 8Gen3Samo napomena: 8sGen3 je performansama između 8Gen1 i 8Gen2, pogotovo u situacijama kad je GPU važan.
A važi, Save može uvek da se prebaciNe da novi android da prckas po tim folderima tj. bar po nekim.
Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk
Nisam duže vreme na Androidu, ali mislim da to developeri ne navode na stranici.Ne mogu da pronađem na stranici gde to piše: https://play.google.com/store/apps/details?id=tile.master.connect.matching.game