• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Od 3 ukradena telefona samo jedan su mi pronašli, doduše ima 20 godina od tada. Mislio sam da je sad besmisleno krasti zbog svih ovih zaštita koje telefoni imaju.

Ako nije apple, mozes sta hoces sa telefonom zavisi koliko si umesan, da ga prodas takvog, da prodas u delove, da odradis factory reset ili novi rom, cak mozes i da spoofojes imei ali nisam siguran kako to funkcionise

JBG. Policija je poznata po tome da vraća telefone ali da se ne maltretira ničiom što je ispod prilično visokog cenovnog ranga

Elem, Koliko para bi odvojio za tel?
Pogledaj POCO F5 (ima 3.5mm)/F6/F6Pro. Naravno to ako možeš da svariš xiaomijev HYPER OS i tripove sa puštanjem reklama u nekim programima poput file managera.
U Xiaomijev-om OS-u mi je jedino uvek smetalo što nasilno nerazumno gasi aplikacije koje trenutno nisu na ekranu da bi praznio RAM što je totalni debilizam kod današnjih telefona jer većina imaju puno RAM-a i zapravo najčešće tako brže troši bateriju i usporavaju telefon jer se tokom multitaskinga stalno pale aplikacije koje se često koriste umesto da budu u RAM-u. Jel i dalje tako?

Nikada nisam koristio nijednu Xiaomi aplikaciju, za file manager koristim kupljeni Solid Explorer koji preporučujem svakome sa bilo kojim Android telefonom.

Po svemu što vidim za mene je od navedenih telefona najbolji Poco F6 (ima noviji chipset od F6 Pro, zapravo sve je bolje osim kamere koja je na oba telefona loša ali mene to ne zanima). Jedino me ne rvira što samo F5 ima 3.5mm, ali imam kvalitetan DAC za to, samo je pitanje koliko je praktično nositi to svaki dan. I kao što rekoh, u svakom slučaju, ništa od Steam Decka u skorije vreme :(

Last edited:
Samo napomena: 8sGen3 je performansama između 8Gen1 i 8Gen2, pogotovo u situacijama kad je GPU važan.

Naravno, 8SGen3 terbalo bi da štedi bateriju. I dok štedi u odnosu na konkurenciju dok ga baš akaš POCO nije poznato po tome što sprečava "curenje" baterije. Al, realno, tu je samo Samsung dobar.

I dalje agresivno gasi aplikacije. Moj Redmi note 13 pro plus ima 12GB rama pa opet gasi aplikacije kada imam svega 3-4 lagane uapaljene i možda jednu iole zahtevniju poput neke 2D igre.

Ako znaš nekog u okolnim zemljama Redmi 3 Turbo je i dalje 277e (proverio sam) Gubiš pola 4G i 5G frekvencija jer se ne poklapamo sa kinom što može biti kobno ako si negde gde baš to dobacuje i to je to. Ali eto jedan moj ortak je tako naručio neki ELEPHONE dok je još postojao i ispostavilo se da u kući hvata samo 3G jedva i uglavnom GSM (2G) dok ostali rade OK. Bukvalno iz nekog razloga njegova kuća na Mirjevu je bila mrtvilo za frekvencije u kojima rade i naši i kineski telefone.

Kako prebaciti na nov Android telefon save iz igre? Instalirao sam na oba telefona Google Play games i ulogovao se sa istim nalogom ali se progres nije syncovao.

Probaj opet, nekad ne syncuje instant ali to je jedini nacin.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Neće, pokušao sam i da kopiram ručno Android/Data folder ali ne pomaže.

Da li je možda fora u tome što je na fonu sa koga hoću da povučem sync prvo instalirana igra pre par godina pa tek onda Google Play Games?

Da li ta igra ima implementiran Cloud Sync za savegame? Prema tvojoj priči, rekao bih da nema.

Kada sam presao sa 1+5T na 1+8T, morao sam rucno da prebacim savegame za FF7 sa jednog moba na drugi.

This PC\OnePlus 8T\Internal shared storage\Android\data\com.square_enix.android_googleplay.FFVII\files\Documents

Ne da novi android da prckas po tim folderima tj. bar po nekim.

Probaj da cackas \android\data

Imam Pixel 6a sa kojim sam vrlo zadovoljan, pa uzeo i ženi Pixel 7a,
pa malo gledao cene i poredio Pixel modele, i tek sada videh da je Pixel 8 u stvari manji nego bilo koji Pixel A model uprkos ekranu od 6.2",
trenutno je oko 500e nov, mislim da će biti super kupovina (i moj naredni telefon) ako bude pao na oko 400e sledeće godine.

Back
Top Bottom