• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Probao sam na poslu od koleginice punjac i isto. Blinka samo baterija na displeju ali ne kao da se puni.
Izgleda je neka falinka kod A serije telefona kad ti ispadne ili vremenom sam krene da brljavi.
Gledam neki brazilski tutorijal i pokusavam sam da popravim fenom za kosu.
Par puta sam ga ispustio sa iste visine posto kazu da treba malo udariti telefon i desi se da proradi.

Šta je trenutno neki best buy za 400eur?

Kamera je blagi prioritet.

U radnji ili kod švercera?
Kod švercera bih uzeo pixel 7a ili da se ispružiš još 50 evra za pixel 7.

Uzeo bih gde je jeftinije. :)

Da nije možda Galaxy A55 bolja kupovina s obzirom da je noviji model?

Ne znam kakvu podršku ima samsung sada, ali pixel daje valjda 3 velika update-a sistema + sigurnosne update-ove posle toga.
Plus veličina.

1712129073717.png

Telefoni od pre 3-4 godine imaju kamere od kojih će retko kome trebati bolje. I dalje ponekad skljocnem sa starim s10+, prelepo to izgleda i danas. Jeste s24u sposobniji, ali da je to neka ludilo razlike nije, pritom jedan sada košta 150 drugi 1500€. Od ova dva gore Samsung nešto bolji ekran (120 vs 90hz), bolja baterija, Pixel bolji chipset, bolje fotke i video.

Ne pratim tržište ni inflaciju. Koji je ok nov mobilni u rangu 10-20k, ako uopšte postoji?

Rekao bih da je to Motorola G32 8/256GB.

Trenutno u Tehnomaniji (prenapucana cena): https://www.tehnomanija.rs/telefoni...i/motorola-moto-g32-ds-8gb-256gb-crni-1201235

Ali uz promo kod: DODATNIH15%

Dolazi na 18700din.

1716122694757.png

OBUSTAVI!

Nađoh jeftinije:

6/128GB - malo preko 14k

8/256GB - malo preko 17k

Last edited:
Back
Top Bottom