• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Znam Ljubu. Ako mu se nešto dopadne, on odmah poručuje i rešava. Morao sam da mu skrenem pažnju. 😁
Hvala na brizi, ne kupujem ja, samo savetujem druge, koristeći vašu ekspertizu. Hvala svima na odgovorima 😘

Rekao bih da je to Motorola G32 8/256GB.

Trenutno u Tehnomaniji (prenapucana cena): https://www.tehnomanija.rs/telefoni...i/motorola-moto-g32-ds-8gb-256gb-crni-1201235

Ali uz promo kod: DODATNIH15%

Dolazi na 18700din.

View attachment 14275

OBUSTAVI!

Nađoh jeftinije:

6/128GB - malo preko 14k

8/256GB - malo preko 17k

Ovo baš kida za te pare, ne znam kakva je softverska podrška, da li se dobije barem neki update.

Ali što se tiče HW-a drastično bolje nego Galaxy A14/15 koji košta isto.

Šta bi po tebi bio neki best buy do 30k?

Last edited:
Ako neko hoće dil godine. Jedine mane je što obično ima samo kineski i engleski kao i da podržava samo po jednu od 4G i 5G frekvencija koje kod nas rade. Inače je Poco F6 Pro sa novijim čipsetom za 277e

P.S. Ne šalju više u Srbiju :(

Last edited:
Ovi šalju u Srbiju?
Nisam proverio, moglo ranije...

U pravu si, nema Srbije. Poručivao sam od njih pre godinu i više ali sada nas više nema :( Nestajemo polako sa kineskih prodavnica izgleda.

Last edited:
A koliko je kod nas taj telefon? I jel postoji i sada neki dobar telefon kome je prednja kamera sakrivena i izlazi iz telefona samo kada je uključiš kao što je bilo na Xiaomi Mi 9T Pro?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Telefon je, sa Snapdragon 8gen2 umesto gen3, nedostupan još kod nas. Redmi Turbo 3 je kineska ekskluziva. Kao što rekoh u pitanju je nabiflan Poco F6 Pro koji je oko 500eur inače.

Ispravka, 515e kod naših "povoljnih dobavljača" sa 6 meseci "kiza i komina" garancijom. Doduše znam mnoge ljude koji su kupili kod njih i nisu imali potrebe ni za dvogodišnjom garancjom.

Koliko ja znam nema takvih telefona odavno. Ima par sa kamerama ispod ekrana ali to nije to što ti tražiš. Poslednje što ja znam je taj Xiaomi i Zenfone 8 sa kamerom koju možeš da okreneš da gleda napred.

Last edited:
Bas narucih za caleta, kad ono rekose mi da vise nema na stanju i da vise nece nabavljati taj model...
Ajde sto nema na stanju, to je razumljivo, ali zasto vise nece nabavljati taj model, to mi deluje da imaju nekih problema... ili je cena bila preniska, ali onda bi jednostavno digli cene, ali mozda ima neki problem taj model, reklamacije ili sta vec, cudno mi je sto vise nece nabavljati tako popularan model... i sad se pitam dal je pametno da narucim taj isti model sa nekog drugog mesta, ako ga uopste ima negde, mozda mi i ostali kazu isto... videcu veceras, sutra...

Zaboravio sam telefon za stolom sinoć na Beer Festu, ukapirao brzo, vratio se tamo 5min pošto smo krenuli, neko g* već uzeo telefon i ugasio ga.

Zvao jutros mts, kažu da sam uspešno blokirao karticu (jebeni kontakt centar banke ne radi pa me bio strah da mi ne provale u m-banking preko broja telefona), uskoro ću da uzmem novu sa istim postpaid brojem pa odmah u policiju na Novi Beograd da prijavim (radili te stvari tek od 7h jutros pa nisam odmah otišao).

Jutros čim sam stigao kući (2 i po sata od krađe) sam preko https://www.google.com/android/find/ kliknuo na Factory Reset Device, tek onda video imam opciju Secure Device pa sam onda i to uradio (mada je telefon već bio osiguran otiskom prsta i paternom), pretpostavljam da će ipak samo da se factory resetuje ako ode online jer sam to prvo uradio i da više neću moći da ga nađem preko Google Find? Čini mi se da se g* koji ga uzeo nije logovao niti ga palio do sada.

Da li će policija moći da ga nađe preko IMEI-a koji imam na Find My Phone? Da li treba i da nađem kutiju zbog serijskog broja telefona ili nečeg drugog za policiju?

Pošto pretposstavljam da mi policija nikada neće naći telefon, koja je preporuka za upgrade sa Mi 9T Pro, znači kao što je i on bio, koji je sada najbolji telefon za najmanje para? Obavezno je da ima Oled ekran i Snapdragon shipset, što manji ili nikakav notch, prouizvođač i kamera nisu važni, veliki bonus je i 3.5mm ulaz za slušalice ali nije presudno ako sada mali broj telefona to ima.

PS. Ništa od moje kupovine Steam Decka...

Last edited:
Da li će policija moći da ga nađe preko IMEI-a koji imam na Find My Phone?
Samo ako žele, a obično ne žele. Ne cimaju se sa tim stvarima. Bratu mom su našli u roku od odmah i vratili mu za par dana, ali su mu rekli da je eto imao sreće sto su bili neki novi klinci kojima je to eto bio neki zadatak/test period na tim delima.

Samo ako žele, a obično ne žele. Ne cimaju se sa tim stvarima. Bratu mom su našli u roku od odmah i vratili mu za par dana, ali su mu rekli da je eto imao sreće sto su bili neki novi klinci kojima je to eto bio neki zadatak/test period na tim delima.
Zena polupala fon, ja joj uzeo neki za nula dinara samo da pregura, i tad mator, na buvljaku. Posle par dana je zove murija kao da donese fon na nbg. Sestra imala isti sa polupanim ekranom i druge boje, ja prepakovao maticne i ona vratila sjeban fon sa pravim imeijem :D Garant to neke novajlije kao sto kazes, cimali se za ko zna kad maznut fon od 20e.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

JBG. Policija je poznata po tome da vraća telefone ali da se ne maltretira ničiom što je ispod prilično visokog cenovnog ranga

Elem, Koliko para bi odvojio za tel?
Pogledaj POCO F5 (ima 3.5mm)/F6/F6Pro. Naravno to ako možeš da svariš xiaomijev HYPER OS i tripove sa puštanjem reklama u nekim programima poput file managera.

Back
Top Bottom