CARNEX
jetrena pašteta
- Reaction score
- 1,633
Gledao sam te slike kada je izašao S24 Ultra i mogu ti reći da me boli ona stvar da slikam mesec
@Omega
Brzina korišćenja, ease of use, i sve ostalo je na strani iOS-a. Mnogo više vremena treba za iste akcije na Androidu nego na iPhoneu. It's a fact. Sama činjenica da moram da napravim 4-5 koraka da bih video sve notifikacije na telefonu mi je deal breaker.
Na iPhoneu, koji mi stoji na stolu, koji gledam pod uglom, kliknem ekran, otključa se lock i vidim sve notifikacije tu i čitam sve. Ovde brate dižem telefon, čekam da mi prepozna lice, ako neće, što se jebiga često desi, kucam pin, onda se otključava menja ekran, onda svajpujem na dole i vidim notifikacije koje su u notification baru manje nego na iPhone ekranu, tj manje inforamcija pokazuju.
Baš muka.
Zbog posla sam morao da imam i Iphone i mac. Morao sam da naučim da rešavam ljudima makar najčešće probleme. Sem po pitanju
1) Integracije ekosistema
2) menadžemnta memorije
3) prednosti koje donosi ujedinjen dizajn sistema
4) ujednačenosti tonaliteta i osvetljenja između kamera
jabucini telefoni nemaju prednosti u odnosu na Androide u istom cenovnom opsegu. Sve je stvar ukusa i navike. Ja na primer kunem što su svi poleteli za jabukom i premestili čitač otisaka napred. Za moj način korišćenja telefona čitač otpozadi ili eventualno sa strane je daleko bolja stvar ali opet razumem da je to moja preferenca.
Baš me zanima koja to 4 poteza imaš da vidiš notifikacije na androidu pošto svi imaju dva.