Omega
PS5 je đubre
To ima i u ublock-u, samo treba dodatno označiti u filterima.pa kod većine stranica (ne prepoznaje baš uvek) nema onog pop up-a za prihvatanje cookee-a gde je po default-u uvek čekirano sve plus moraš da klikneš na I agree.
To ima i u ublock-u, samo treba dodatno označiti u filterima.pa kod većine stranica (ne prepoznaje baš uvek) nema onog pop up-a za prihvatanje cookee-a gde je po default-u uvek čekirano sve plus moraš da klikneš na I agree.
Sta je bolje uBlock ili AdGuard AdBlocker i dal imam poente da koristim oba ili je jedan dovoljan?To ima i u ublock-u, samo treba dodatno označiti u filterima.
Si ti siguran da to nije konektor za USB 2.0 portove na prednjoj strani kucista(ako takvi postoje). Nisam video kuciste koje dugmice za paljenje/restart i ledove povezuje preko takvog konektora.Uzeo sam Lian Li A3 da u njega ubacim moje stare komponente, ali imam problem sa front panel konektorom. Stara ploca Gigabyte B550M Aorus Elite ima drukcije front panel konekcije na PCB-u nego mini-konektor koji Lian Li koristi. Izgleda je potreban adapter kao sto je ovde napisano (dijagram).
![]()
![]()
Da li je iko nailazio na ovaj problem? Cimnucu webshop gde sam uzeo kuciste da vidim imaju li oni adapter, ako nemaju, da li je iko nailazio ovako nesto kod nas pa da sam prespojim:
![]()