• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Hardware saveti i problemi (kupovina/rešavanje problema)

Ne kapiram poentu uzimanja neproverenog kineskog misha, kad imas Logitech G305 za 40e, a ne da vredi za te pare...

Ne kapiram poentu uzimanja neproverenog kineskog misha, kad imas Logitech G305 za 40e, a ne da vredi za te pare...

Taj kinez je 3500din a G305 u nasim radnjama 8000din. a i na Kp ne zaostaje puno, oko 55e kad sam pitao. Bio nekada 40e. Ubedjen sam da je taj kinez bolji izbor kako zbog cene i generalno bolji mis od Lodzija

Hvala, deluje dobro,
a jel ima možda neka 60% mehanička OK tastatura?

Takođe, da li imaju možda neke slušalice za preporuku?

Na telefonu, na aplikaciji idi na svoj account i na popuste,
odradi ono vrtenje točka..

Koji switch? Linearni, kliktavi ili taktilni? Da li je bitno pozadinsko odvetljenje? ako jeste da li je bitno da li je jednobojno, RGB ili ona kinske fora gde je svaki red druga fiksna boja. Žičana ili bežična?

Na primer ja imam Trust GXT 834 Callaz koju sam uzeo za 3200din svojevremeno. Mehanička sa crvenim gateron prekidačima (lienarni, meki), žičana i sa fiksnim bojama po redovima. Ništa posebno ali savršeno OK.

Last edited:
Hvala, deluje dobro,
a jel ima možda neka 60% mehanička OK tastatura?

Takođe, da li imaju možda neke slušalice za preporuku?

Na telefonu, na aplikaciji idi na svoj account i na popuste,
odradi ono vrtenje točka..
Zaboravih da dodam i ovo. I da ubacim i kritiku da se tastatura brzo gasi da bi stedela baterije, da joj treba sekund da se upali kada kliknes na taster i da ne baferuje kuckanje tako da izignorise par klikova na tastere ako odmah krenes da kucas

Mene ova sa alija sluzi dobro, koristim je za dva laptopa, jedan na dongle drugi na BT, malo je dzombasta pa moram podlogu za saku da stavim, to mi je najveca mana. Dongle reaguje brzo, jedino sto proguta prvi taster kod wake upa, BT treba par sekundi više da se skonta sa kompom kad se prebacuje.

17409961248576754074281799294726.webp

Ima li za preporuku neka sa touchpadom za kauč?

Čisto kad se gleda YT sa PC-a ili film na TV-u...

pa imaš onu logijevu...
Nikako. Enter je ogavan, tasteri nemaju osecaj a touchpad smesan. Doduse nisam probao ni jednu drugu ali logijevu nikako ne bi nikome preporucio.

ja sam probao kod drugara, nisam osetio probleme koje navodiš...
ili očekuješ mehaničku tastaturu u krilu? :D

ja sam probao kod drugara, nisam osetio probleme koje navodiš...
ili očekuješ mehaničku tastaturu u krilu? :D
Ocekujem tastaturu koju necu zamrzeti dok povezem konferencju na prezentacioni panel. Ali mene inace mnoge tastature iritiraju. Opet kucam bez ikakvih problema na najpobicnijem kancelarijskom smecu. Ili makar na vecini.

A da nemam prefinjen ukus moze da ti kaze da je jedna od meni najprijatnijih tastatura A4Tech KV-300H. Nikada necu shvatiti sto su prestali da je proizvode.

Ups, povlacaim rec za A4Tech KV-300H. Sada vidim da ga ima svuda. Toplo preporucujem tastaturu. Jedina mana joj je da je ugradjen hub USB 2.0

Last edited:
Back
Top Bottom