Snake1989
Well-known member
Uf uf lepote
Uf uf lepote
Iskreno volan radi lepo imam ga vec neko vreme novog sam pazario sa postoljem onim play setom za igranje tj nekih 4 meseca je star cini mi se septembar 12 pise na racunu ali iskreno onaj spawn volan mi nekako prirodnije lezi u ruci od ovogaUf uf lepote
Iskreno volan radi lepo imam ga vec neko vreme novog sam pazario sa postoljem onim play setom za igranje tj nekih 4 meseca je star cini mi se septembar 12 pise na racunu ali iskreno onaj spawn volan mi nekako prirodnije lezi u ruci od ovoga
Nikako ne mogu da se naviknem nekako mi je prirodnija voznja na onom volanu za xbox iako nema nikakv feed back samo vibraciju...
Nekako imam osecaj kao da vozim traktor na tom volanu a ne auto...
Jako je grub za moj ukus i presvucen je tako.
Inace dobio sam i menjac koji se kupuje dodatno za nekih 50e cini mi se@gruja33 G29 kao i G27 koristi sad već prevaziđen (helical) gear-driven FFB motor koji je dosta bučniji od belt-driven varijante (npr. u Thrustmaster T300RS modelu, a i mnogim drugim skupljim modelima od njega), a belt-drive FFB pruža i bolji/realniji FFB i sam prenos istog na volan je definisaniji/precizniji.
Jeste besmisleno isključivati FFB na volanu koji podržava isti, ali ako ti toliko smeta probaj da ga isključiš u podešavanjima u okviru same igre, kao i u Logitech drajverima. Ako to ne disable-uje FFB, možeš da pokreneš igru koju želiš i kada se učita i volan odradi kalibraciju, samo izvuci strujni kabl iz utičnice. Volan će i dalje primati komande (doduše ovo zavisi i od igre, možda neće u svim to biti slučaj), ali FFB neće dobijati napajanje i samim tim neće raditi.Inace dobio sam i menjac koji se kupuje dodatno za nekih 50e cini mi se
Ne znam meni taj feedback uopste ne odgovara da mogu iskljucio bi ga na g29 mozda zato sto vibraciju stalno iskljucujem na kontrolerima dok igram...
Vozio sam ga do pre par meseci odlican mis za te pare mislim da ne moze bolje.Vozi neko ovde mozda Logija g305 ? Vidim da je jedna od boljih kupovina u tom rangu ~50-60e, al kao nekima ne odgovara oblik ma sta to znacilo Pa reko da cujem neko misljenje iz prve ruke ako ima ovde.