• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

Ding, ding, ding, večeras je prvo polufinale ovogodišnjeg takmičenja!

Nemam pojma šta se dešava ove godine, tako da ću, za promenu, da navijam patriotski. Konstrakta nastupa u četvrtak.

Ko ne želi da ga ona ludača muči na RTS-u, zvanični kanal:

Upozorenje od prošle godine i dalje važi, pamet u glavu.

UPOZORENJE!!! Undenis mi je dao reč da će svako ko okači Mortal Kombat u ovom threadu biti sankcionisan.

heh Konstrakta...bila mi je asistent pre 100god kad sam bio na arhitekturi.

Idemooo!
Mislim da sad imamo najvece sanse za veliki uspeh, ocekujem nas sigurno u finalu, pogledao sam bar na 1000 reakcija na yt na Konstraktu i svi stranci je obozavaju.
Pogledao sam par nastupa, mislim da cemo imati najvecu konkurenciju u vidu Norveske - Give That Wolf A Banana, pesma koja je vec sad hit i veoma zarazna... jeste onako glupnjikava fazon "what would fox say", ali svidece se sigurno deci i mladjem narastaju, imaju odlican nastup i zaraznu pesmu.
To je jedino sto mi se svidelo osim Konstrakte, za tih nekih 5 numera sto sam pogledao, spreman sam za veceras, jedva cekam da pocne, mi inace necemo veceras nastupiti, vec u cetvrtak u 21h, a finale je u subotu u 21h.

Ja bas mislim da Ukrajina nece da pobedi, jer svi to ocekuju i bilo bi ocigledno da je namesteno.
Takodje ako rat potraje, ne verujem da ce moci Ukrajina da bude domacin sledece godine, tako da mislim da nema nista od te price.

Sto se tice prvog dana Evrovizije, generalno slabo, samo troje su mi se svideli:

Norveska mi je kao sto rekoh najveci favorit takmicenja do sad,(uz Konstraktu), ocena - 9/10
Ukrajna - 7/10
Litvanija - 7/10

to je to, inace Moldavija ista Dubioza Kolektiv :D

Rvatska simpaticna, ostalo sve trash prve veceri. Doduse, slusao sam dok sam vozio GT7, mozda je bio neki zanimljiv nastup :D

Jeste, Hrvatska ima simpaticnu pesmu, slicno kao prosle godine, jbg ni sad nije bilo dovoljno za finale.

Back
Top Bottom