• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Evrovizija!

"Jednostavno" se odnosi na zloupotrebu, nipodostavanje zena kao posljedica izvrnutog shvatanja feminizma i guranja pojedinih agendi u grlo drustva koje se bori sa daleko vecim problemima.
kakve to ima veze sa pristojnim ponašanjem? pričaš o potpuno drugim stvarima.

da li to znači da pošto se inače sve što može, zloupotrebljava po svetu, ovde neko treba da vređa nekoga krijući se iza svog "suprotnog stava"?
znam da ti nisi takav, niti mislim na tebe, samo mislim da si otišao na drugu temu :)

kakve to ima veze sa pristojnim ponašanjem? pričaš o potpuno drugim stvarima.

da li to znači da pošto se inače sve što može, zloupotrebljava po svetu, ovde neko treba da vređa nekoga krijući se iza svog "suprotnog stava"?
znam da ti nisi takav, niti mislim na tebe, samo mislim da si otišao na drugu temu :)
Ne pricam, samo nemam dovoljno vremena da obrazlozim tako da cu prestati siriti zabunu :D

Opet, vrijedjanje ne opravdavam nikako pogotovo ovako lejm, na internetu. Samo, nacin i neke izrecene stvari ovde se (smatram) apsolutno ne uklapaju. Takodje, na proslom a i na ovom forumu skoro svi smo u nekom momentu uvrijedili nekoga, sto kroz salu, sto kroz ozbiljnu diskusiju pa nije bilo pridavano pretjerano paznje.

Naravno da nisam takav, i moja supruga i ja smo skroz tolerantni (ne volim ovu rijec nikako) i zalazemo se za jednakost. Samo lako je gledati na nesto sa suncane strane i iznositi stavove "ili prihvati ili cuti". Protiv toga sam bio, jesam i bicu uvijek. Nije bitno o kojoj temi je rijec. Uvjek sam za (kvalitetnu) diskusiju IRL, na forumu mogu biti pogresno shvacen :) Ako sam do sada ikoga uvrijedio na ovom forumu ili pokusao da ucutkam, prihvatam odgovornost i javno se izvinjavam. Izuzetak ravna zemlja :D

Last edited:
Trenutno Ukrajina ima najvise pregleda na yt 3.5m, pa Srbija i Moldavija sa 1.6m, posle nas sledi grupa: Spanci, Norvezani, Grci, Holandija sa oko po 1m...

Kad moze australija, sto nisu zvali Jemen da pobedi? A da "civilizacija".

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Ovo je stvarno tame. Realno je gore reci ono sto ste rekli da je ok, mrs u kuhinju zeno itd.

Mogu ja sad da izadjem na binu, da se skinem go i iserem se po bini...
958Z0hH.jpg

Zovi ih azbucari ili alfabetlije, to (jos) nije uvreda.

Zanimljiva rasprava moram priznati. Samo mislim da nije za ovaj forum.

Sto se evrovizije tice isprato sam samo par pesama druge veceri i od onoga sto sam video Ceska mi se najvise svidja.

Back
Top Bottom